Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Marcelo spoznal trest za svoj hororový zákrok, okrem dištancu zaplatí aj pokutu

Marcelo si už odpykal časť zákazu činnosti.
Marcelo si už odpykal časť zákazu činnosti.Reuters
Bývalý brazílsky reprezentant Marcelo (35) dostal trojzápasový zákaz činnosti po tom, čo minulý týždeň v zápase Copa Libertadores v Buenos Aires spôsobil obrancovi Lucianovi Sánchezovi (29) z tímu Argentinos Juniors hrozivé zranenie.

Ľavý obranca klubu Fluminense bude musieť zaplatiť aj pokutu 6 000 dolárov, dodal vo štvrtok riadiaci orgán juhoamerického futbalu.

Marcelo dribloval s loptou smerom k Sánchezovi, keď jeho predná noha nie zanedbateľnou silou pristúpila Argentínčanovu holeň. Tá sa prehla vo veľmi nepríjemnom uhle, hráč zostal ležať v agónii na ihrisku, následne ho na nosidlách opustil so zlomeninou. Klubový lekár Juniors uviedol, že niečo podobné ešte nikdy nevidel.

Bývalý hráč Realu Madrid bol po tomto incidente vylúčený a aj on sám odchádzal v slzách. "Dnes som zažil na ihrisku veľmi ťažký moment. Neúmyselne som zranil protihráča. Chcem mu zaželať čo najlepšie zotavenie a všetku silu na svete," napísal Marcelo o niekoľko hodín neskôr na Instagrame.

Brazílčan si už odpykal prvý duel z trojzápasového dištancu, keď vynechal osemfinálovú odvetu práve s Argentinos Juniors, v ktorej jeho tím vyhral 2:0.