Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Saarbrücken vyradil v pohári ďalšieho bundesligistu, Bénes prežil produktívny večer

Aktualizované
Treťoligový tím poráža súperov zvučných mien.
Treťoligový tím poráža súperov zvučných mien.Profimedia
Futbalisti Saarbrückenu sa postarali o ďalšie veľké prekvapenie v Nemeckom pohári. Po tom, čo v 2. kole senzačne vyradili Bayern Mníchov, prešli v stredu aj cez ďalší prvoligový tím Eintracht Frankfurt, ktorý zdolali doma 2:0. László Bénes (26) v drese Hamburgu zaznamenal gól a asistenciu, jeho mužstvo však nezvládlo penaltový rozstrel s Herthou.

Saarbrücken - Frankfurt 2:0

Hráči treťoligového klubu sa tak prebojovali už do štvrťfinále pohárovej súťaže. Nad Bayernom zvíťazili začiatkom novembra 2:1, keď otočili z 0:1 a postup im zariadil v šiestej minúte nadstaveného času Marcel Gaus. Proti Frankfurtu mali zápas už viac pod kontrolou. 

Prvý gól z 20. minúty im síce neuznal VAR pre faul, no po hodine hry ich poslal do vedenia Kai Brunker a v 79. minúte upravil na 2:0 Luca Kerber. Hostia dohrávali v desiatich, keď v závere videl červenú Noel Futkeu. Saarbrücken bude pokračovať vo svojom spanilom ťažení 31. januára, keď sú na programe štvrťfinálové zápasy.

Hertha Berlín - Hamburg 4:3 po pen.

Bénes prežil mimoriadne produktívny večer, keď najskôr po polhodine hry asistoval na vyrovnávajúci gól Pheraia a v 43. minúte prekonal domáceho gólmana, čím poslal hostí do vedenia. Hamburg následne inkasoval, zápas napokon dospel až do predĺženia v ktorom sme videli zásahy na oboch stranách. Rozhodnúť tak museli pokutové kopy. Slovenský futbalista svoj pokus premenil, vo 4. sérii však zlyhal Konigsdorffer a z postupu do ďalšej fázy sa tak teší Hertha

.