Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ligový pohár spoznal svoj žreb, lákadlom osemfinále je bitka Citizens v Londýne

Na City čaká výzva v podobe Spurs.
Na City čaká výzva v podobe Spurs.Darren Staples / AFP
Ligový pohár v Anglicku už pozná svoj osemfinálový žreb. Lákadlom je meranie síl na pôde Tottenhamu, kam pricestuje Manchester City. Súboje účastníkov Premier League budú diváci môcť sledovať aj na ďalších štyroch štadiónoch. O tom, či sa počet takýchto stretov zvýši na päť, rozhodne začiatok októbra.

V rámci tretieho kola ostáva neodohraný ešte duel Newcastlu s Wimbledonom, ktorý má výkop 1. októbra o 20:45. Stredajšími výhrami 5:1 sa do osemfinále dostali Arsenal aj Liverpool, pre Gunners je prichystaný duel s Prestonom, The Reds zavítajú na pôdu Brightonu.

O deň skôr rozhodli o svojom postupe ďalší traja účastníci Premier League - Aston Villa, Chelsea a Manchester City. Villans doma privítajú Crystal Palace, Citizens sa predstavia v spomínanej bitke proti londýnskym Spurs a The Blues si na meno súpera ešte počkajú, stretnú sa s víťazom zápasu z Newcastlu.

Ďalšie tímy prenikli medzi šestnástku najlepších už minulý týždeň, osemfinálové stretnutia sú naplánované na 28. októbra. Zo vzájomných zápasov mužstiev z najvyššej anglickej súťaže bude na programe aj predstavenie na Old Trafforde, kde sa ukáže Leicester.