Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

20 miliónov za Hancka? Tá ponuka nás uráža, odkázalo vedenie Feyenoordu do Madridu

Dávid Hancko to s prestupom z Feyenoordu nebude mať jednoduché.
Dávid Hancko to s prestupom z Feyenoordu nebude mať jednoduché.AFP
Dvadsať miliónov eur ponúklo španielske Atlético Madrid za slovenského reprezentanta Dávida Hancka (26) Feyenoordu Rotterdam. Holandský klub to odmietol s tým, že ponúkaná suma ich uráža a za skúseného obrancu si predstavujú minimálne raz také vysoké odstupné. Samozrejme, ak by Feyenoord mal uvažovať o predaji svojho klenotu, čo však podľa holandských médií údajne nemá v pláne.

Podľa holandského denníka De Telegraaf už Atlético Madrid predložilo druhú ponuku, ale ani tá zďaleka nie je podľa predstáv vedenia celku z Rotterdamu. Aj preto dostal znova španielsky klub košom. V holandskom mužstve má bývalý obranca Sparty Praha zmluvu ešte na štyri roky a nový tréner Brian Priske s oporou predchádzajúcich sezón počíta aj v novom ročníku.

Riaditeľ Feyenoordu Dennis te Kloese si uvedomuje, že kluby platia toto leto za obrancov vysoké ceny. Osemnásťročný Lenny Yoro prestúpil z Lille do Manchestru United za približne 60 miliónov eur a Bayern Mníchov údajne stanovil cenu 50 miliónov eur za Matthijsa de Ligta.

A Feyenoord verí, že Dávid Hancko má veľmi podobnú cenu. Ak teda chce španielsky klub získať hviezdneho 26-ročného obrancu, bude musieť poriadne pritlačiť na financie.