Hancko mi povedal niečo o svojej budúcnosti, hovorí nový tréner Feyenoordu a velebí Spartu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hancko mi povedal niečo o svojej budúcnosti, hovorí nový tréner Feyenoordu a velebí Spartu

Priske už zarezáva vo Feyenoorde.
Priske už zarezáva vo Feyenoorde.Profimedia
Tréner Brian Priske (47) sa ujíma vlády vo svojom novom pôsobisku. Dánsky kouč, ktorý doviedol pražskú Spartu k dvom majstrovským titulom, v lete zamieril do holandského Feyenoordu. Tam už spoznal svojich nových zverencov na tréningu, po ktorom bola na programe tlačová konferencia, kde kormidelník hovoril o Sparte či obrancovi Dávidovi Hanckovi (26).

Feyenoord je holandským vicemajstrom, po sezóne jeho tréner Arne Slot zamieril do anglického Liverpoolu a voľba holandského klubu padla na Priskeho. Médiá prioritne zaujímalo, ako Dán vidí budúcnosť Hancka. Kouč odpovedal, že s oporou mužstva dlhší čas nehovoril, a tak to ešte nejaký čas zostane, pretože je po európskom šampionáte na dovolenke.

"Niečo mi o svojej budúcnosti povedal, s vami to však preberať nebudem. Je hráčom Feyenoordu, vráti sa sem a od 18. júla sa pripojí k tréningu s tímom," povedal Priske na tlačovej konferencii.

Hancko je blízko slávnej adresy, prestup do Atlética prihrá milióny eur aj Sparte

Reč musela prísť aj na Spartu. Vďaka úspechom s mužstvom z Letnej sa Priske dostal k angažmánu v Rotterdame. Dánsky kouč mal pre svoj bývalý klub len slová chvály: "Zanechalo to vo mne najväčší dojem naprieč celou mojou kariérou hráča i trénera. Tím bol neuveriteľný a fanúšikovia boli celé dva roky absolútne fantastickí. Vo futbale pracujem už dlho, ale Sparta mi ukázala niečo neskutočné. Som za to vďačný."

Médiám potom odprezentoval, ako by mala vyzerať hra Feyenoordu pod jeho vedením. Nie je prekvapením, že podobne ako v Sparte plánuje hrať ofenzívny futbal, aby robil radosť fanúšikom. "Hráči budú potiť krv. Dajú do hry všetko, aby naplnili očakávania ľudí," vyhlásil.