Brožek o zápase Česka: Turci majú problém v strede obrany, diváci ich môžu dostať pod tlak

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Brožek o zápase Česka: Turci majú problém v strede obrany, diváci ich môžu dostať pod tlak

Expert Miloslav Brožek sa domnieva, že diváci by mohli dostať Turkov pod tlak.
Expert Miloslav Brožek sa domnieva, že diváci by mohli dostať Turkov pod tlak.Flashscore
Flashscore ponúka fanúšikom v rámci Eura 2024 ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy spestrením denného programu. Dnes to bude aj duel medzi Českom a Tureckom, ktorý analyzuje bývalý skaut Slavie a v súčasnosti tréner Sigmy Olomouc "B" Miloslav Brožek (49).
Štúdio k zápasu Česko - Turecko.
Flashscore

Českí futbalisti odohrajú svoj záverečný tretí zápas skupiny na ME proti Turecku, ktorý rozhodne o tom, či postúpia do vyraďovacej fázy. Zverenci trénera Ivana Haška potrebujú vyhrať, keďže po utorňajšej remíze Anglicka so Slovinskom je jasné, že remíza by im nestačila. Tímu bude, pravdepodobne, chýbať zranený najlepší strelec Patrik Schick.

"Turci majú veľký problém v strede obrany, ak budeme proaktívni, diváci by ich mohli, paradoxne, dostať pod tlak. V Nemecku majú takmer domáce prostredie," snaží sa Brožek nájsť slabiny v tíme súpera.

Preview k zápasu Česko - Turecko.
Flashscore

Bývalého skauta Slavie trochu rozhorčilo vyjadrenie trénera Roberta Martíneza. "Portugalský tréner mi mierne zdvihol tlak, keď povedal, že Turci majú lepších hráčov ako Česi," doplnil Brožek.

Česko - Turecko (21:00) + audiokomentár

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!