Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Čo sledovať pred druhým semifinále Eura: Holanďania proti starým známym, premiérovo od 1996

Presadí sa opäť Cody Gakpo?
Presadí sa opäť Cody Gakpo?Profimedia
V utorok večer zvládlo Španielsko otočiť nepriaznivý vývoj s Francúzskom a po víťazstve 2:1 sa môže tešiť na celkovo piate finále európskeho šampionátu. Prvé od roku 2012. Na prahu historického štvrtého primátu bude čakať na súpera, ktorý vzíde z dvojice Holandsko - Anglicko. Aj druhému semifinále redakcia Flashscore Správ venovala zvláštnu pozornosť. Aby ste sa v informáciách zorientovali, využite náš prehľad publikovaných článkov.

EURO ONLINE, 27. deň

Hlavné udalosti nie iba z predzápasových príprav sledujte v špeciáli Flashscore Správ, ktorý mapuje dianie ME priamo v jeho dejisku nielen očami dát.

Expert Polom neočakáva od Angličanov ofenzívnu smršť, na zmenu stratégie nie je priestor

Flashscore ponúka fanúšikom ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia pre EURO 2024. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy ozdobou denného programu. Tentoraz je to semifinálový zápas medzi Holandskom a Anglickom, ktorý analyzuje bývalý mládežnícky reprezentant a obranca Sparty a Olomouca Roman Polom.

Štúdio k zápasu Holandsko - Anglicko.
Flashscore

Holandsko - Anglicko pohľadom dát. Kľúč leží v šestnástke, Kane a spol. tam nie a nie trafiť

Ani jeden z tímov v druhom semifinále majstrovstiev Európy zatiaľ na turnaji úplne nepresvedčil. Kým Anglicko stále hľadá riadiacu páku, aby zvýšilo rýchlosť hry, Holanďanom sa to po všelijakom vystúpení v základnej skupine v play-off už podarilo. Možno aj to je dôvod, prečo superpočítač Opta verí zverencom Garetha Southgatea najmenej zo všetkých zápasov v Nemecku (pravdepodobnosť ich víťazstva odhaduje len na 37,8 %).

Holandsko chce po 36 rokoch korunu pre kráľov Európy, v ceste im stojí kritizovaný Albion

Druhé semifinále ME prinesie v stredu na štadióne v Dortmunde konfrontáciu Holandska s favorizovaným, no zároveň kritizovaným Anglickom. Albion bude chcieť pod vedením trénera Garetha Southgatea zopakovať svoj postup do finále z predošlého Eura. Mužstvo Ronalda Koemana chce prehovoriť do boja o európsky titul prvýkrát od roku 1988, keď Holanďania získali svoju doteraz jedinú trofej na veľkom turnaji.

Preview k druhému semifinále

Preview k zápasu Holandsko - Anglicko.
Flashscore

Oranjes proti starým známym. V Premier League pôsobí viacero holandských hráčov

V stredajšom semifinále Eura medzi Holandskom a Anglickom na seba narazí množstvo hráčov, ktorí sa pravidelne stretávajú aj v ligovej súťaži. Medzi sedem futbalistov Oranjes z Premier League patria aj Micky van de Ven a Cody Gakpo.

Holandsko - Anglicko (21:00)

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!