Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Čo sledovať pred prvým semifinále Eura: Kritika Francúzov či španielska šanca na piate finále

Mbappé zatiaľ zaostáva za očakávaniami.
Mbappé zatiaľ zaostáva za očakávaniami.Profimedia
Futbalová verejnosť v utorok večer spozná prvého finalistu európskeho šampionátu. Rozbehnutí Španieli nastúpia proti nevýrazným Francúzom a redakcia Flashscore Správ venovala tomuto duelu zvláštnu pozornosť. Aby ste sa v informáciách zorientovali, využite náš prehľad publikovaných článkov.

EURO ONLINE, 26. deň

Hlavné udalosti nie iba z predzápasových príprav sledujte v špeciáli Flashscore Správ, ktorý mapuje dianie ME priamo v jeho dejisku nielen očami dát

Španieli nepodceňujú formu Mbappého

Tréner Španielska Luis de la Fuente verí v silu svojho tímu pred semifinále ME 2024. Jeho mužstvo doposiaľ neprehralo a v boji o postup do finále nastúpi proti Francúzsku a jedinečnému Kylianovi Mbappému.

Únik informácií od Francúzov? Tréner musel držať plány v tajnosti

Francúzsky stredopoliar Adrien Rabiot povedal, že tréner Didier Deschamps bol nútený držať svoje taktické plány v tajnosti. Malo sa tak diať dokonca aj pred vlastnými hráčmi, pretože interné informácie pred zápasmi na majstrovstvách Európy unikali von.

Francúzsky šampión kritizuje národný tím: Mbappé by nemal hrať a Dembélé je hanba

Francúzsko na EURO 2024 ešte nestrelilo gól z hry, napriek tomu bude v utorok večer hrať so Španielskom o finále. Bývalý stopér Frank Leboeuf, 50-násobný reprezentant a majster sveta i Európy, si pri hodnotení svojich krajanov nebral servítku pred ústa a na ofenzíve Les Bleus nenechal nitku suchú.

Expert Polom o zápase dňa

Flashscore ponúka fanúšikom v rámci turnaja EURO 2024 ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy hlavným bodom programu príslušného dňa. Tentoraz je to semifinálový zápas medzi Španielskom a Francúzskom, ktorý analyzuje bývalý mládežnícky reprezentant a obranca Sparty a Olomouca Roman Polom.

Štúdio k zápasu Španielsko - Francúzsko.
Flashscore

V obrane i útoku zavreté. Francúzsko postupuje aj bez gólov, podľa dát nemá kvalitné šance

Tri strelené góly, z toho dva vlastné a jeden z pokutového kopu. Taká je vizitka Francúzska na tohtoročnom Eure v Nemecku. Nabitý výber strelecky mlčí, napriek tomu je v semifinále a vyzve rozbehnuté Španielsko, ktoré naopak patrí k ofenzívnym mašinám turnaja. Čo sa deje s Mbappém a spol.? Je defenzíva Les Bleus skutočne taká precízna?

Preview zápasu Španielsko - Francúzsko.
Flashscore

Španieli so šancou na piate finále

Španielsko sa usiluje o piate finále v histórii ME, pričom iba Nemecko si ich zahralo viac (6). Francúzi si môžu zahrať o titul na kontinentálnom šampionáte štvrtýkrát.

Cucurella sa teší z pozície v reprezentácii Španielska

Obranca Marc Cucurella je doposiaľ jedným z najžiarivejších článkov španielskej reprezentácie na Eure 2024. Za svoje výkony vďačí kvalitnej pracovnej morálke počas neúspešného pôsobenia v Chelsea.

Kritika tímu, Mbappého a Griezmanna? Nevidím na to dôvod, sme v semifinále, odkazuje Fofana

Hráči Francúzska si po postupe do semifinále majstrovstiev Európy nepripúšťajú kritiku svojho tímu. Zverenci trénera Didiera Deschampsa trvajú na tom, že urobili dosť dobrých krokov na to, aby sa na turnaji dostali takto ďaleko.

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!