Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Brožek o zápase dňa: Anglicko nie je dostatočne pripravené od hlavného trénera

Miloslav Brožek v štúdiu hovoril aj o Garethovi Southgateovi.
Miloslav Brožek v štúdiu hovoril aj o Garethovi Southgateovi.Flashscore
V rámci Eura 2024 ponúka Flashscore fanúšikom ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy hlavným bodom programu príslušného dňa. Dnes to bude duel medzi Anglickom a Švajčiarskom, ktorý analyzuje bývalý skaut Slavie a v súčasnosti tréner Sigmy Olomouc B Miloslav Brožek (49).
Štúdio k zápasu Anglicko - Švajčiarsko.
Flashscore

Futbalisti Anglicka sa v sobotňajšom štvrťfinále Eura stretnú so Švajčiarmi, ktorí sa snažia prvýkrát dostať do semifinále. Úradujúci vicemajstri Európy by tak štvrtýkrát postúpili medzi najlepšiu štvoricu na ME a zostali by v hre o vysnívanú trofej, ktorá Albionu stále chýba. Helvéti budú musieť vzdorovať výrazne nepriaznivej vzájomnej bilancii. Proti Angličanom nevyhrali už trinásťkrát v rade a naposledy ich zdolali pred 43 rokmi.

"Nevýrazné výkony Anglicka sú kombináciou nedostatočnej prípravy od hlavného trénera a hráči sa nestretli s formou. Taktika ide často proti silným stránkam kľúčových hráčov a podpora útoku je momentálne na bode mrazu," hodnotí Brožek doterajšie výkony Anglicka na turnaji. "Nechápem, prečo Southgate podceňuje náhradníkov z lavičky, mali hrať už v poslednom zápase skupiny," dodal skúsený tréner.

"Švajčiari vyzerajú tímovejšie a tréner ich dobre dostriedava. Krídla sú prvotriedne a teším sa na súboje Ndoyeho a Walkera," pochválil Brožek Švajčiarsko.

Anglicko - Švajčiarsko (18:00) + audiokomentár

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!