Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Brožek o zápase dňa: Musiala a Wirtz sú občas nebrániteľní, Švajčiari čierny kôň Eura

Pre Miloslava Brožeka sú Švajčiari čiernym koňom šampionátu.
Pre Miloslava Brožeka sú Švajčiari čiernym koňom šampionátu.Livesport
So začiatkom Eura 2024 pribudla na Flashscore ďalšia platforma pre fanúšikov - zápasové štúdio. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho témou je vždy vrchol programu daného dňa. Tentoraz je to zápas medzi Švajčiarskom a Nemeckom, ktorý analyzuje bývalý skaut Slavie a v súčasnosti tréner Sigmy Olomouc "B" Miloslav Brožek (49).
Štúdio k zápasu Švajčiarsko - Nemecko.
Flashscore

Zverenci Juliana Nagelsmanna by mohli v dueli so Švajčiarskom ušetriť trochu síl, keďže po dvoch víťazstvách už majú istotu postupu do osemfinále. Štvorbodový zisk takmer určite posunie ďalej aj ich súperov. Súčasná situácia v tabuľke by mohla divákov povzbudiť k tomu, aby videli ofenzívny futbal.

Brožek sa najviac teší na výkony nemeckých mladíkov, ktorí sú ústrednými postavami národného tímu. "Musiala a Wirtz sú v niektorých pasážach hry úplne nebrániteľní, ich hru si maximálne užívam," povedal a zároveň prezradil, ktorého z nich preferuje. "Do tímu by som si vybral Wirtza."

Preview k zápasu Švajčiarsko - Nemecko.
Flashscore

"Švajčiari sú pre mňa jasným čiernym koňom Eura, teším sa na zápas s Nemeckom," dodal bývalý skaut Slavie.

Švajčiarsko - Nemecko (21:00) + audiokomentár

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!