Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Křeček o zápase dňa: Havertz môže byť dobrým žolíkom, je to hráč pre veľké zápasy

Aleš Křeček rozoberá zápas medzi Španielskom a Nemeckom.
Aleš Křeček rozoberá zápas medzi Španielskom a Nemeckom.Flashscore
Flashscore ponúka fanúšikom v rámci EURO 2024 ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy hlavným bodom programu príslušného dňa. Tentoraz je to štvrťfinálový zápas medzi Španielskom a Nemeckom, ktorý analyzuje futbalový expert a tréner českej reprezentácie do 18 rokov Aleš Křeček (52).
Štúdio k zápasu Španielsko - Nemecko.
Flashscore

V piatok večer sa proti sebe postavia dva špičkové tímy, ktoré dlhodobo patria k tomu najlepšiemu, čo svetová reprezentačná scéna ponúka. Španieli vyzvú v predčasnom finále domácich Nemcov, ktorých povzbudzujú nadšení fanúšikovia, aby prekonali ďalšiu ťažkú prekážku na ceste za titulom majstrov Európy.

Podľa Aleša Křečka by mohol zápas na stranu Nemecka nakloniť útočník anglického Arsenalu. "Havertz môže byť dobrým žolíkom na záver turnaja. Je to hráč pre veľké a dôležité vystúpenia, z tohto pohľadu je veľmi cenný."

Preview k zápasu Španielsko - Nemecko.
Flashscore

Trénerovi českej reprezentácie do 18 rokov sa páči aj spôsob, akým si Španieli vychovali trénera pre národný tím. "Dáva zmysel, že Španielsko si zobralo za trénera človeka, ktorého zväz v podstate pripravil na túto úlohu a mne, nielen ako trénerovi českej mládežníckej reprezentácie, sa to veľmi páči."

Španielsko - Nemecko (18:00) + audiokomentár

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!