Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Polom neočakáva od Angličanov ofenzívnu smršť, na zmenu stratégie nie je priestor

Roman Polom (vpravo) bol hosťom v predzápasovom štúdiu.
Roman Polom (vpravo) bol hosťom v predzápasovom štúdiu.Flashscore
Flashscore ponúka fanúšikom ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia pre EURO 2024. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy ozdobou denného programu. Tentoraz je to semifinálový zápas medzi Holandskom a Anglickom, ktorý analyzuje bývalý mládežnícky reprezentant a obranca Sparty a Olomouca Roman Polom (32).
Štúdio k zápasu Holandsko - Anglicko.
Flashscore

Súboj medzi Holandskom a Anglickom rozhodne o druhom finalistovi majstrovstiev Európy. Miernym favoritom je napriek rozpačitým výkonom v doterajšom priebehu Albion, ktorý môže ako štvrtý celok v histórii postúpiť do finále druhýkrát za sebou. Obe krajiny sa budú v Dortmunde usilovať o druhú účasť vo finále ME a zlepšenie nepriaznivej bilancie zo semifinálových vystúpení. Postupujúci bude hrať o zlato v nedeľu proti Španielsku, ktoré v utorok zdolalo Francúzsko.

Zverenci Garetha Southgatea sa na turnaji doteraz nepredstavili príliš atraktívnou hrou a Polom je presvedčený, že konzervatívny tréner to nezmení ani tentoraz. "Pred finále nie je priestor na zmenu myslenia ani stratégie, neočakávam od Anglicka žiadnu ofenzívnu smršť, ale ďalšiu taktickú bitku."

Preview k zápasu Holandsko - Anglicko.
Flashscore

"Zdá sa mi, že mužstvo to chce mať skôr za sebou, než aby si to nejakým spôsobom užívalo. Úvod bude veľmi opatrný a lámať sa to bude skôr v druhom polčase," myslí si bývalý mládežnícky reprezentant.

Holandsko - Anglicko (21:00) + audiokomentár

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!