Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Zlámal o zápase dňa: Barella je mozgom hry Talianska. Simón by mal opustiť Bilbao

Zdeněk Zlámal v zápasovom štúdiu.
Zdeněk Zlámal v zápasovom štúdiu.Flashscore
Flashscore ponúka fanúšikom v rámci Eura 2024 ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho témou je vždy šláger príslušného dňa. Tentoraz je to zápas Španielsko - Taliansko, ktorý analyzuje futbalový expert a bývalý brankár Olomouca, Bohemiansu či škótskeho Hearts Zdeněk Zlámal (38).

Španielsko - Taliansko (21:00)

EURO ponúkne vo štvrtok večer jeden z vrcholov skupinovej fázy a reprízu semifinále posledného európskeho šampionátu. Pred súbojom Španielska s Talianskom sa Zlámal v zápasovom štúdiu českej mutácie Flashscore ako bývalý brankár pozastavil okrem iného aj nad brankárom La Roja. A bol kritický.

"Unai Simón bude musieť s národným tímom urobiť dobrý výsledok alebo odísť z Bilbaa, inak z neho nikdy nebude veľký brankár. Sám som bol skôr typ Donnaruma, ale on absolútne nevie hrať nohami," povedal na adresu španielskej jednotky medzi žrďami.

Štúdio k zápasu Španielsko - Taliansko.
Flashscore

Na koho by sa podľa Zlámala mali fanúšikovia v dnešnom zápase sústrediť? "Nicolò Barella. Pre mňa je to mozog hry Talianska," spomenul stredopoliara Interu. Na druhej strane by mohol byť opäť vidieť Álvaro Morata. "Je to absolútne nedocenený hráč, ktorý už dlho potvrdzuje svoje kvality," povedal o útočníkovi Atlética-

Program a výsledky Eura 2024 v Nemecku: Kedy hrajú Slováci?

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!