EURO 2024: Expert Zlámal o zápase dňa: Francúzsko nemá na koho posielať centre, história nehrá rolu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Zlámal o zápase dňa: Francúzsko nemá na koho posielať centre, história nehrá rolu

Zlámal verí viac Francúzsku.
Zlámal verí viac Francúzsku.Livesport
Flashscore ponúka fanúšikom ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia, ktoré sprevádza každý hrací deň EURO 2024 v Nemecku a vždy obsahuje vrchol programu daného dňa. Tentoraz je to osemfinálový zápas Francúzsko - Belgicko, ktorý analyzuje futbalový expert a bývalý brankár Olomouca, Bohemiansu či škótskeho Hearts Zdeněk Zlamál (38).
Štúdio k zápasu Francúzsko - Belgicko.
Flashscore

Súboj dvoch veľkých rivalov ponúkne pondelkové osemfinále majstrovstiev Európy vo futbale. Francúzsko a Belgicko sa v Düsseldorfe stretnú prvýkrát po 40 rokoch na kontinentálnom šampionáte. Oba tímy nečakane postúpili až z druhého miesta v skupine a Les Bleus na turnaji ešte nestrelili gól z hry, no stále sú papierovými favoritmi.

Belgicko má o niečo lepšiu bilanciu (30 víťazstiev, 19 remíz, 26 prehier), ale Zlámal tomu neprikladá veľký význam. "Historické štatistiky nemám veľmi rád, bilancia tímov v priebehu rokov je pre fanúšikov zaujímavá, ale nehrá takmer žiadnu úlohu," hovorí jasne.

Preview k zápasu Francúzsko - Belgicko.
Flashscore

"Francúzsko nemá na koho posielať centre, dali gól iba z penalty. V pokutovom území nie je nikto, a preto si myslím, že dnes bude hrať Griezmann," odhaľuje Zlámal jeden z dôvodov, prečo sa Mbappému a spol. nedarí v útočnej fáze. "Verím skôr Francúzsku," prezradil napokon svoj tip bývalý brankár.

Francúzsko - Belgicko (18:00) + audiokomentár

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!