Expert Zlámal o zápase dňa: Stanciu je najdôležitejší hráč Rumunska, zaradil na vyšší level

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Zlámal o zápase dňa: Stanciu je najdôležitejší hráč Rumunska, zaradil na vyšší level

Zdeněk Zlámal v štúdiu chválil najmä Stancia.
Zdeněk Zlámal v štúdiu chválil najmä Stancia.Livesport
Flashscore ponúka fanúšikom ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia, ktoré sprevádza každý hrací deň EURO 2024 v Nemecku a ktoré je vždy tematicky zamerané na najdôležitejší bod programu daného dňa. Tentoraz je to osemfinálový stret medzi Rumunskom a Holandskom, ktorý analyzuje futbalový expert a bývalý brankár Olomouca, Bohemiansu či škótskeho Hearts Zdeněk Zlámal (38).
Štúdio k zápasu Rumunsko - Holandsko.
Flashscore

Rumuni postúpili do vyraďovacej fázy ME prvýkrát od roku 2000, keď hrali vo štvrťfinále. V utorok sa v osemfinále stretnú s Holandskom, ktoré si tento rok pripomína 36 rokov od svojho titulu z roku 1988. Obaja súperi získali v skupine po štyri body, ale favoritom duelu sú Oranjes.

Podľa Zlámala sa futbalisti Rumunska budú opäť spoliehať na výkon Nicolaea Stanciua. "Je to najdôležitejší hráč ich tímu. Má voľnosť, nie je takticky zviazaný. Dokáže čítať obranu a vie, kde sa má pohybovať," vymenoval jeho silné stránky.

Preview k zápasu Rumunsko - Holandsko.
Flashscore

"Jeho nevýhodou je, že sa mu nechce príliš brániť, ale to si môže dovoliť len on. Samozrejme, musí dodávať aj veci navyše - brilantné strely, centre. Stanciu zaradil na šampionáte na vyšší level, chce viac ako na klubovej úrovni. Tam mu ide viac o peniaze ako o kariéru," dokázal bývalý brankár zhodnotiť aj slabiny bývalého hráča Sparty či Slavie.

Rumunsko - Holandsko (18:00) + audiokomentár

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!