Flashscore vám prináša EURO 2024. Čo všetko potrebujete vedieť pred štartom turnaja?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Flashscore vám prináša EURO 2024. Čo všetko potrebujete vedieť pred štartom turnaja?

Očakávané EURO 2024 odštartuje svoje dianie.
Očakávané EURO 2024 odštartuje svoje dianie.AFP
Do majstrovstiev Európy, ktoré sa začnú 14. júna v Nemecku, zostávajú už len hodiny a Flashscore Správy sú tým najlepším miestom na zotrvanie počas nezabudnuteľného futbalového leta. Tu je všetko, čo potrebujete vedieť o Eure 2024.

Počas celého mesiaca podujatia vám naživo budeme prinášať audiokomentáre ku každému zápasu, ako aj textové komentáre prostredníctvom vyhradenej sekcie v našej aplikácii. V priebehu turnaja môžete tiež priebežne sledovať a porovnávať hodnotenia každého futbalistu na jeho profilovej stránke.

Okrem toho môžete počas každého zápasu sledovať hodnotenia hráčov v reálnom čase. Táto nová funkcia je dostupná v prehliadači aj v našej aplikácii pre iOS a Android, konkrétne pri rozkliknutí detailov zápasu v záložke Zostavy.

Na Flashscore Správach vás udržíme v obraze o tom, čo sa deje na ihrisku aj mimo neho, prostredníctvom aktuálnych správ počas dňa, ako aj informácií, reakcií a exkluzívneho obsahu, aby ste mali prehľad o boji každého tímu o víťazstvo na šampionáte. Všetko podstatné nájdete v sekcii EURO 2024.

Pred štartom turnaja vám ponukáme aj kompletné nominácie všetkých 24 účastníkov, aby ste sa uistili, že viete všetko, čo je potrebné vedieť o každom hráčovi. S našimi rozsiahlymi štatistikami z kariéry každého futbalistu budete vedieť, kto je kto a kto by mohol byť skutočnou hrozbou pre súperov.

Okrem toho, aby ste si boli istí, že presne viete, kedy hrá váš obľúbený tím, má Flashscore špeciálny rozvrh, vďaka ktorému budete mať možnosť kontrolovať výsledky, rozpisy a načasovanie každého zápasu počas celého Eura.

Kde môžete sledovať zápasy Eura 2024? Slovenskí fanúšikovia si duely môžu pozrieť na televíznych staniciach Markíza a Dajto. Pozrite si kompletný rozpis všetkých súbojov.

S našimi upozorneniami budete vždy len jedno kliknutie od akcie. Počas celého turnaja si nezabudnite zapnúť upozornenia na novinky v nastaveniach vašej aplikácie, aby vám neunikli najnovšie správy z Nemecka. 

Nielen to, ale na svojom telefóne s operačným systémom Android si môžete počas Eura nastaviť upozornenia pre každý tím zvlášť. To znamená, že môžete dostávať upozornenia na konečný výsledok pre všetky zúčastnené krajiny, zatiaľ čo pre svoj národný tím si môžete vybrať podrobnú službu v podobe zostáv, predzápasových pripomienok alebo strelených gólov.

V Nemecku to má byť turnaj plný nezabudnuteľných momentov, ako aj drámy. Najlepší spôsob, ako sledovať každý zvrat, je s nami na Flashscore.

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal