Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hovorka o zápase dňa: Gruzínsko odohralo najlepší zápas na Eure, na psychiku to bude náročné

David Hovorka bol dnešným hosťom v zápasovom štúdiu.
David Hovorka bol dnešným hosťom v zápasovom štúdiu.Flashscore
So začiatkom Eura 2024 pribudla na portáli Flashscore ďalšia platforma pre fanúšikov - digitálne štúdio. To bude sprevádzať každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho témou bude vždy šláger dňa. Tentoraz je to zápas Gruzínska proti Českej republike, ktorý analyzuje futbalový expert a bývalý obranca Sparty, Slavie a reprezentácie David Hovorka (30).
Štúdio k zápasu Gruzínsko - Česko.
Flashscore

Českú reprezentáciu čaká na majstrovstvách Európy kľúčový zápas proti Gruzínsku, v ktorom musia zverenci Ivana Haška bodovať, aby si zachovali reálnu šancu na postup zo skupiny. Tím okolo kapitána Tomáša Součka však nečaká nič ľahké, keďže jeho dnešný súper sa napriek prehre 1:3 s Tureckom prezentoval veľmi dobrým výkonom.

"Zápas medzi Gruzínskom a Tureckom sa mi zdal byť zatiaľ najlepším na Eure," pochválil Hovorka úvodný výkon tímov.

"Papierovo je to síce slabší súper, ale na psychiku českého tímu to bude oveľa náročnejšie. Čechov čaká kľúčový zápas a musia vyhrať," upozornil Hovorka na ťažkú situáciu národného tímu.

Gruzínsko - Česká republika (15:00)

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!