Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hovorka o zápase dňa: Yamal je z iného vesmíru, Anglicko udrie v správnej chvíli

David Hovorka (vpravo) bol hosťom v predzápasovom štúdiu.
David Hovorka (vpravo) bol hosťom v predzápasovom štúdiu.Profimedia
Flashscore ponúka fanúšikom ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia pre EURO 2024. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy ozdobou denného programu. A nebude chýbať ani finále, ktoré analyzuje bývalý obranca Slavie a Sparty David Hovorka (30).

Nedeľňajšie finále medzi Španielskom a Anglickom bude vyvrcholením 17. majstrovstiev Európy vo futbale. Španieli, ktorí vyhrali všetkých šesť zápasov na turnaji, sa usilujú o rekordný štvrtý triumf na Eure, ktorý by ich osamostatnil na čele historických tabuliek pred Nemeckom. Anglicko chce napraviť tri roky staré finálové sklamanie s Talianskom. Doteraz jediné veľké zlato získali na domácich majstrovstvách sveta v roku 1966.

Talentovaný Lamine Yamal, ktorý deň pred bojom o zlato oslávil sedemnáste narodeniny, by sa mohol opäť prihlásiť o slovo. "Je z úplne iného vesmíru, už teraz je úplne komplexným hráčom," myslí si Hovorka o španielskom zázraku.

Štúdio k finálovému zápasu Eura.
Flashscore

Bývalý vynikajúci ligový obranca však nezatracuje ani Angličanov. "Southgate je skvelý v striedaniach, podarilo sa mu to trikrát za sebou a určite to nie je náhoda. Myslím si, že Anglicko nechá Španielov hrať a udrie v správnej chvíli. Šance oboch tímov však vidím ako vyrovnané," tvrdí Hovorka.

Španielsko - Anglicko (21:00)

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!