Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hráči ako on sa nemusia starať o budúcnosť. Sagnol žiada Kvaraccheliju o koncentráciu

Kvaracchelija počas tréningu reprezentácie Gruzínska
Kvaracchelija počas tréningu reprezentácie GruzínskaProfimedia
Trénerovi gruzínskej futbalovej reprezentácie Willymu Sagnolovi (47) sa nepáči, že krídelník Chviča Kvaracchelija (23) začal pred Eurom riešiť odchod z Neapola. Podľa agentúry SID sa lodivod jedného zo súperov českého tímu v skupinovej fáze obáva, že to najväčšiu hviezdu tímu rozruší.

Turecko - Gruzínsko (18:00)

Prvý zápas Gruzínska na majstrovstvách Európy v Nemecku je v utorok proti Turecku. V Taliansku sa však začalo diskutovať o Kvaracchelijovej žiadosti o prestup z Neapola, pričom do médií prehovoril hráčov otec a agent Mamuka Dzhugeli.

"Keby som bol na jeho mieste, sústredil by som sa výlučne na to, čo sa deje na trávniku," zdôraznil Sagnol. "Vynikajúci hráči ako on sa nikdy nemusia starať o budúcnosť. Navyše, ak bude hrať dobre na Eure, môže si ešte polepšiť," dodal.

Preview zápasu.
Flashscore

Sagnolov výber po utorňajšom súboji s Tureckom nastúpi v sobotu proti Česku a skupinu uzavrie budúci týždeň v stredu duelom s Portugalskom.

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!