Kapitán Sparty do Girony? Prestup je na spadnutie. Záujem vnímam a som rád, uviedol Krejčí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kapitán Sparty do Girony? Prestup je na spadnutie. Záujem vnímam a som rád, uviedol Krejčí

Krejčí sa s českou reprezentáciou pripravuje na nadchádzajúce EURO.
Krejčí sa s českou reprezentáciou pripravuje na nadchádzajúce EURO.Profimedia
Kapitán pražskej Sparty Ladislav Krejčí (25) berie veľký záujem španielskych klubov ako zadosťučinenie. V nahrávke pre médiá však uistil, že po oslavách majstrovského double sa už s reprezentáciou Česka plne sústredí na prípravu na EURO v Nemecku. Server inFotbal.cz však tvrdí, s odvolaním sa na talianskeho novinára Mattea Moretta, že Krejčího prestup je na spadnutie a čoskoro bude dotiahnutý. Odstupné by malo dosiahnuť výšku 12 miliónov eur.

Všetko nasvedčuje tomu, že Krejčí po veľmi úspešnej sezóne opustí štadión na Letnej. Mnoho naznačil aj samotný líder mužstva. "Sparta je továreň na sny, mohol som si v nej splniť všetko, po čom som túžil," uviedol reprezentant Česka nedávno na Instagrame.

Podľa španielskych médií je blízko prestupu do Girony, ktorá si z tretieho miesta v tabuľke zaistila priamy postup do Ligy majstrov. V hre by mal byť stále aj Betis Sevilla, proti ktorému rodák z Rosic odohral dva vzájomné zápasy v Európskej lige.

"Hráč už so všetkým súhlasil a povedal áno," potvrdil serveru inFotbal.cz aj rešpektovaný novinár Moretto s tým, že druhý záujemca Real Betis má od dohody s hráčom ďaleko. "Vnímam, že záujem o mňa je, za čo som rád. Keď ho niekto prejaví, je to isté zadosťučinenie vašej práce," uviedol počas sústredenia pre ČT šport futbalista, ktorého spoluhráčom je aj Slovák Lukáš Haraslín.

Klubové oslavy si naplno užil, teraz už sa sústredí len na európsky šampionát. "Na oddych úplne čas nebol, iba vidieť všetkých členov rodiny, za čo som bol rád. Aspoň ma to dobilo, aby som mal energiu a mohol sa pripraviť na túto fázu. Prepnúť sa na reprezentáciu nebol problém. Užil som si naplno ako úspech v sezóne, tak rodinu. Už od prvého dňa, čo som sem pricestoval, som mal hlavu nastavenú,“ povedal v nahrávke pre médiá.

Atmosféru označil za skvelú. "S chlapcami sme sa zase videli po nejakej dlhšej dobe. Vymieňame si historky a zážitky zo sezóny, takže paráda. Určite som sa tešil na tých z Leverkusenu, Hložeka s Kovářom, samozrejme na Sádilka a plno ďalších. Toto je úzka skupina, s ktorou sa bavíme už dlhšiu dobu a robíme takú partiu na zrazoch," popísal hráč, ktorý má na konte tri góly v deviatich medzištátnych zápasoch.

Na reprezentačnom kempe v rakúskom Schladmingu často myslí na odpočinok. "Teraz asi najviac relaxujem spánkom, aby som mal čo najviac síl. Zájdem si aj do sauny," plánoval.

Krejčí sa teší na EURO, ktoré pre neho bude novou skúsenosťou. Nekladie si práve malé ciele. "Užiť si to určite nejdeme. Atmosféru áno, ale do zápasov pôjdeme vždy s tým, že ich budeme chcieť vyhrať. Keď tak budú nastavení všetci a bude sa to dariť až do konca, tak to bude smerovať len k jednému cieľu," pousmial sa.

Program Euro 2024