EURO 2024: Křeček o zápase Slovenska: Je pravdepodobné, že Slováci postúpia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Křeček o zápase Slovenska: Je pravdepodobné, že Slováci postúpia

Zápas Slovenska s Rumunskom analyzoval vo Flashscore štúdiu Aleš Křeček.
Zápas Slovenska s Rumunskom analyzoval vo Flashscore štúdiu Aleš Křeček.Flashscore
So začiatkom Eura 2024 pribudla na portáli Flashscore ďalšia platforma pre fanúšikov - digitálne štúdio. To bude sprevádzať každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho témou je vždy šláger dňa. Tentoraz je to zápas Slovensko-Rumunsko, ktorý analyzuje tréner Českej reprezentácie do 18 rokov Aleš Křeček (52).
Štúdio k zápasu Slovensko - Rumunsko.
Flashscore

Prvýkrát v histórii európskeho šampionátu sa stalo, že všetky štyri tímy majú zhodne po 3 body. Slovenských fanúšikov môže tešiť fakt, že krajina spod Tatier medzi nimi nechýba. V rozhodujúcom a kľúčovom strete s Rumunmi jej na druhý postup do osemfinále z ostatných troch majstrovstiev Európy stačí aj bod. 

"Veľmi zaujímavá skupina, fanúšikovia sú nadšení. Skupina vyzerala, že Belgicko bude favorit a jasný líder skupiny a ďalšie tri tímy si to rozdajú o druhé miesto. Hneď prvý zápas medzi Belgickom a Slovenskom to zamotal. Bol to spúšťač toho, že ten priebe skupiny je taký, aký je," vraví vo Flashscore štúdiu Aleš Křeček.

Mimoriadne vyrovnaná tabuľka
Mimoriadne vyrovnaná tabuľka Flashscore

Aktuálny lodivod výberu Česka do 18 rokov Slovensku v postupovej matematike verí. "Je pravdepodobné, že postúpia a budú jedným z tímov, ktorý z tejto skupiny pôjde ďalej." 

Slovensko - Rumunsko (18:00)

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal