Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Má ukrajinské korene, dilemu však nie. Som Slovák, pôjdem na maximum, hlási Suslov

Suslov naháňaný Tielemansom v súboji s Belgickom.
Suslov naháňaný Tielemansom v súboji s Belgickom.Profimedia
Piatkový zápas slovenských futbalistov na ME v Nemecku má špeciálnu príchuť pre Tomáša Suslova (22). Jeho tím nastúpi o 15:00 v Düsseldorfe proti Ukrajine, kde má mladý hráč korene.

Slovensko - Ukrajina (15:00)

Dvadsaťdvaročný krídelník sa narodil v Spišskej Novej Vsi, no jeho otec je Ukrajinec. Doma sa podľa neho fandí Slovensku

"Môj otec je Ukrajinec, pre mňa je to určite výnimočný zápas. Ja som však Slovák a pôjdem na maximum. Čo sa týka Ukrajiny, sledujem maximálne ich výsledky," povedal Suslov.

V úvodnom zápase proti Belgicku (1:0) nastúpil v 70. minúte, keď vystriedal Lukáša Haraslína. Proti náročnému súperovi bol súčasť dvoch nádejných ofenzívnych akcií.

Preview zápasu Slovensko - Ukrajina.
Flashscore

"Naskočiť ako striedajúci hráč je ešte ťažšie ako hrať od začiatku. Keď nastúpite z lavičky, vždy je to náročné. Ihrisko bolo roztrhané, ale všetci sme to zvládli," opísal Suslov.

Slováci si v prípade víťazstva zaistia postup zo skupiny. Za určitých okolností ešte môžu obsadiť so šiestimi bodmi tretie miesto v E-skupine, no v tabuľke tretích tímov by boli určite pred účastníkmi zo skupín A a B.

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!