Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mbappé sa zahrieva, s maskou naskočil na priateľský zápas proti nemeckému klubu

Objaví sa Mbappé v zostave Francúzska už v utorok proti Poľsku?
Objaví sa Mbappé v zostave Francúzska už v utorok proti Poľsku?Reuters
Francúzsky kapitán Kylian Mbappé (25) momentálne na Eure nehrá pre zlomeninu nosa, ale v kondícii sa udržiavať musí. Nová akvizícia Realu Madrid preto v sobotu nastúpila v priateľskom zápase proti výberu Paderbornu do 21 rokov. A hviezda dvakrát skórovala.

Mbappé počas piatkovej remízy 0:0 s Holandskom sedel len na lavičke pre zlomeninu nosa z predchádzajúceho zápasu s Rakúskom. Duel vtedy nedohral po kolízii s Kevinom Dansom.

Mbappé mal proti Paderbornu do 21 rokov, ktorého A-mužstvo hrá 2. nemeckú Bundesligu, na tvári celý čas masku. Odohral v nej kompletné stretnutie, ktoré pozostávalo z dvoch 30-minútových polčasov. Okrem dvoch gólov zaznamenal aj dve asistencie. Aktéri merania síl boli inštruovaní, aby sa vyhýbali kontaktom, aby tak reprezentanti Les Bleus nemuseli počítať ďalšie zranenia.

Francúzsky útočník použil masku už na dvoch tréningoch pred súbojom s Holanďanmi, ale toto bolo prvýkrát, čo ju mal na sebe v plnej záťaži. Francúzsko, ktoré už má istotu postupu do osemfinále Eura, uzavrie svoj program skupiny D v utorok v Dortmunde proti Poľsku.

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!