Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nesúhlasil som s tým, hovorí Grealish o svojej neúčasti na Eure a ocenil Carsleyho

Grealish na tréningu anglickej reprezentácie.
Grealish na tréningu anglickej reprezentácie.Carl Recine/Getty Images via AFP
Jack Grealish (29) sa nezmestil do nominácie bývalého trénera Anglicka Garetha Southgatea (54) na európsky šampionát v Nemecku a toto rozhodnutie niesol ťažko. V rozhovore pre BBC Radio 5 sa k osudovému letu vrátil.

Grealish bol jedným zo známych hráčov, ktorých niekdajší kouč Anglicka vynechal v nominácii na EURO v Nemecku, kde výber Albionu vo finále prehral so Španielskom 1:2. Ďalšími výraznými absentérmi boli obranca Manchestru United Harry Maguire, stredopoliar Tottenhamu James Maddison a obranca Evertonu Jarrad Branthwaite.

Grealish, ktorý má na konte 38 vystúpení za národný tím, strelil v minulej sezóne v 20 zápasoch za Manchester City v Premier League tri góly. "Budem k vám úprimný - celkom som s tým nesúhlasil. Na každej pozícii na ihrisku potrebujete trochu rovnováhy a ja sa považujem za skúseného hráča," prezradil.

Grealish sa vrátil do tímu, keď ho Lee Carsley, ktorý bol po prepustení Southgatea vymenovaný za dočasného manažéra, v auguste zaradil späť do kádra.

"Som vďačný manažérovi Carsleymu, že mi dal túto príležitosť a veril vo mňa. Samozrejme, veľa to pre mňa znamená. Myslím si, že keby som vo svojej kariére hral len s trénermi, ktorí vo mňa verili a komunikovali so mnou tak, ako to robil on v posledných dvoch mesiacoch, veľmi by mi to pomohlo," nechal sa počuť.