EURO 2024: Štúdio pred zápasom Anglicko - Slovensko

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Polom o zápase dňa: Slováci môžu ukázať, že udržia tempo s hráčmi Premier League

Lukáš Pečeně a Roman Polom v zápasovom štúdiu Flashscore.
Lukáš Pečeně a Roman Polom v zápasovom štúdiu Flashscore.Flashscore
Flashscore ponúka fanúšikom v rámci Eura 2024 ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy spestrením denného programu. Tentoraz je to osemfinálový zápas medzi Anglickom a Slovenskom, ktorý analyzuje bývalý mládežnícky reprezentant a obranca Sparty a Olomouca Roman Polom (32).
Štúdio k zápasu Anglicko - Slovensko.
Flashscore

Tím okolo kapitána Harryho Kanea dáva muníciu kritikom namiesto toho, aby potešil fanúšikov, no Polom je presvedčený, že je aj napriek tomu jasným favoritom: "Slovensko je v pozícii outsidera a aj keď výkony Anglicka v predchádzajúcich zápasoch neboli najlepšie, verím, že osemfinále zvládne."

Slovákom, ktorých kľúčovým hráčom je nielen podľa Poloma stredopoliar SSC Neapol Stanislav Lobotka, môže konfrontácia s hviezdami nabitým tímom Three Lions pomôcť určiť smer, ktorým sa budú uberať ich kariéry.

"Už to nie je tak, že by sa hráči na turnaji "predali", ale napríklad potenciálnym záujemcom o Lukáša Haraslína to môže ukázať, že dokáže držať tempo s hráčmi Premier League," upozornil.

Anglicko - Slovensko (18:00)

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!