EURO 2024: Polom verí Talianom, neočakáva žiadnu ofenzívnu smršť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Polom o zápase dňa: Verím Talianom, ale neočakávam žiadnu ofenzívnu smršť

Lukáš Pečeně a Roman Polom v zápasovom štúdiu Flashscore.
Lukáš Pečeně a Roman Polom v zápasovom štúdiu Flashscore.Flashscore
Flashscore ponúka fanúšikom v rámci Eura 2024 ďalšiu platformu v podobe digitálneho štúdia. To sprevádza každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho téma je vždy spestrením denného programu. Tentoraz je to úvodný osemfinálový duel medzi Švajčiarskom a Talianskom, ktorý analyzuje bývalý mládežnícky reprezentant a obranca Sparty a Olomouca Roman Polom (32).
Štúdio k zápasu Švajčiarsko - Taliansko.
Flashscore

Taliani vo svojom prvom zápase na Eure zdolali Albánsko (2:1), ale nezvíťazili nad Španielskom (0:1) ani Chorvátskom (1:1). Expert Flashscore Správ Polom si nemyslí, že by v úvode play-off svojho súpera zvalcovali.

"Neočakávam žiadnu ofenzívnu smršť, bude to veľmi takticky zviazaný zápas, žiadne útočné hody. Bude to o tom, kto bude kontrolovať stred poľa a v tom Talianom verím," prezradil.

Podľa neho tréner Luciano Spalletti ešte nemá jasno v tom, koho nasadí do útoku. "Myslím si, že taliansky tréner sa bude s výberom útočníka rozhodovať do poslednej chvíle, ale podľa mňa tam dá komplexnejšieho Scamaccu."

Švajčiarsko - Taliansko (18:00)

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!