Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Predstaví sa Kane na Eure? Anglického kanoniera trápia pretrvávajúce bolesti chrbta

Kanea trápi chrbát, ovplyvní to jeho účasť na ME?
Kanea trápi chrbát, ovplyvní to jeho účasť na ME?AFP
Harry Kane (30) ukončil svoju prvú sezónu v Bayerne Mníchov bez trofeje a v súčasnosti ho trápia problémy s chrbtom. Podľa denníka Bild sa bolesti anglického útočníka zhoršili. Podľa dostupných informácií musel odcestovať za špecialistom.

Anglický reprezentant nedohral pred dvoma týždňami odvetu semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid (1:2) a pre bolesti chrbta nehral ani v posledných dvoch ligových zápasoch Bayernu Mníchov. Podľa denníka Bild sa Kaneove problémy zhoršili a odcestoval za špecialistom.

"V Madride to bolo hraničné," povedal na piatkovej tlačovej konferencii ku Kaneovmu zraneniu tréner Bavorov Thomas Tuchel.

"Skúšali sme injekcie a iné spôsoby liečby. Chrbát mu však úplne vypovedal službu. Len sa to zhoršovalo a trápili ho aj tie najmenšie, každodenné pohyby. Tréning momentálne neprichádza do úvahy," doplnil šéf lavičky o kanonierovi, ktorý za Bayern nastrieľal 44 súťažných gólov.

Podľa denníka Bild však Kane zostáva optimistom a verí, že sa do majstrovstiev Európy zotaví. Anglicko v úvodnom zápase vyzve 16. júna Srbsko.

Bývalý útočník Tottenhamu zamieril do Mníchova pred necelým rokom, ale nezískal vytúžené trofeje, keďže Bayern nevyhral domácu súťaž prvýkrát po 12 rokoch. Malou náplasťou pre Kanea môže byť aspoň fakt, že sa s 36 gólmi stal najlepším strelcom Bundesligy.

Bez Hummelsa či Goretzku. Nagelsmann berie na EURO štyroch brankárov a 22 hráčov