Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Problémy Belgicka v defenzíve, s tímom zatiaľ necestuje zranený Meunier

Meunier skončil v generálke po pästnástich minútach.
Meunier skončil v generálke po pästnástich minútach.Profimedia
Belgicko odcestuje v stredu na majstrovstvá Európy bez zraneného obrancu Thomasa Meuniera (32). Hráč Trabzonsporu bude pokračovať v rekonvalescencii doma a zatiaľ zostáva súčasťou tímu. Belgický futbalový zväz uviedol, že až po vyšetreniach v najbližších dňoch bude známe, či sa bude môcť zúčastniť na turnaji v Nemecku.

Belgicko - Luxembursko 3:0

Meunier si v sobotňajšom prípravnom zápase proti Luxembursku (3:0) poranil stehenný sval. V Bruseli opustil ihrisko po necelej štvrťhodine hry belgickej generálky na EURO. "Zatiaľ nevieme, aké je to vážne, ale nevyzerá to dobre," povedal po záverečnom hvizde tréner Domenico Tedesco.

Zranenia si doliečujú aj ďalší obrancovia Arthur Theate a Jan Vertonghen. Tedesco zdôraznil, že zostáva trpezlivý a chce si hráčov ponechať v kádri, aj v prípade, že nebudú môcť nastúpiť na prvé súboje v skupine.

Belgičania majú na súpiske 25 mien. Tímy môžu robiť zmeny z dôvodu zranení v poli najneskôr do začiatku úvodných zápasov turnaja. Červení diabli odohrajú prvý duel 17. júna, keď sa vo Frankfurte stretnú so Slovenskom v skupine E.