Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldománia. Fanúšikovia chceli selfie s portugalskou hviezdou ešte počas zápasu

Selfie si stihol urobiť iba prvý z fanúšikov.
Selfie si stihol urobiť iba prvý z fanúšikov.Reuters
Druhý polčas zápasu portugalských futbalistov s Tureckom v Dortmunde niekoľkokrát narušili fanúšikovia, ktorí vtrhli na ihrisko s cieľom urobiť si selfie s Cristianom Ronaldom (39). Podarilo sa to len prvému z nich, ktorý sa na ihrisku objavil v 69. minúte a s mobilným telefónom v ruke sa dostal až k portugalskej hviezde.

Turecko - Portugalsko 0:3

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty chlapcovi s úsmevom vyhovel a prvý previnilec, tedad skôr ešte dieťa, stihol zamávať hľadisku, kým ho usporiadatelia chytili a dostali z hracej plochy. Keď sa situácia zopakovala o pätnásť minút neskôr, Ronaldo už pochopenie nemal a k ďalšiemu narušiteľovi sa obrátil chrbtom.

Skôr ako sa zápas, ktorý Portugalčania vyhrali 3:0, skončil, sa cez reťaz usporiadateľov predrali ďalší dvaja záujemcovia o exkluzívnu fotku. Chaos pokračoval aj pri odchode hráčov z ihriska. Nikto ďalší sa však k Ronaldovi už nedostal.

Fanúšikovia na štadióne ocenili Portugalčanovo priateľské gesto, ale udalosti z konca stretnutia opäť vyvolali otázky o bezpečnostných opatreniach počas majstrovstiev Európy. Na Eure to nebolo prvýkrát, čo niekto vbehol na ihrisko počas duelu napriek riziku vysokej pokuty a doživotného zákazu vstupu na štadión.

Zostrih zápasu Turecko - Portugalsko.
TV Markíza

"Je to nebezpečné. Všetci milujeme fanúšikov, pre ktorých sú hráči hviezdami. Na tom sa zhodneme. Bola to však zložitá situácia. Ak by fanúšikovia nemali dobré úmysly, hráči by im boli vydaní napospas osudu. To by sa nemalo stávať," komentoval dianie tréner víťazov Roberto Martínez.

Portugalský stredopoliar Bernardo Silva však kontroval, že sa necíti byť ohrozený. "Je to trochu otravné, pretože sa pre to prerušila hra. Je to však jednoducho daň za to, že ste futbalová hviezda. Či sa však cítim v ohrození? To nie," uviedol.

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!