Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zlámal o zápase dňa: Prečo Anglicko zaostáva za očakávaniami? Hráči sú mimo svojich pozícií

Jakub Burian a Zdeněk Zlámal v štúdiu Flashscore.
Jakub Burian a Zdeněk Zlámal v štúdiu Flashscore.Profimedia
So začiatkom Eura 2024 pribudla na portáli Flashscore ďalšia platforma pre fanúšikov - digitálne štúdio. To bude sprevádzať každý hrací deň majstrovstiev Európy v Nemecku a jeho témou je vždy šláger dňa. Tentoraz je to zápas Anglicko - Slovinsko, ktorý analyzuje futbalový expert a bývalý brankár Olomouca, Bohemiansu či škótskeho Hearts Zdeněk Zlámal (38).
Štúdio k zápasu Anglicko - Slovinsko.
Flashscore

Pred každými majstrovstvami sveta alebo Eurom sa Anglicko často označuje za jedného z horúcich favoritov. Veľké očakávania však zvyčajne vystrieda sklamanie fanúšikov a odborníkov nad slabými výkonmi Albionu.

Tento rok to nie je inak, výkony tímu okolo Harryho Kanea neohromili ani Zlámala. "Pred turnajom som obhajoval trénera Southgatea, ale zatiaľ zostávajú výkony Anglicka za očakávaniami. Nedarí sa im preniesť klubové výkony do reprezentácie," povedal v zápasovom štúdiu Flashscore.

V čom vidí príčinu? "Hráči sú často mimo svojich obvyklých pozícií a ich priemerné postavenie na ihrisku je veľmi rozhárané," poznamenal a zastal sa brankárskej jednotky Anglicka: "Pickford je síce 'frajerík', ale ja za ním stojím. Určite by som do zápasu postavil jeho."

Anglicko - Slovinsko (21:00)

Aktuality zo sveta futbalu a k tomu exkluzívny bonusový obsah! Buďte v obraze a sledujte najaktuálnejšie informácie o majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024. Všetko dôležité zo sveta športu nájdete na TVNOVINY.sk.

Markíza JE futbal!