Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Byť favorit a prehrávať je zložité. Čavrič opäť ukázal, aký je dôležitý, vraví Weiss ml.

Slovanisti mali dôvod na radosť.
Slovanisti mali dôvod na radosť.TASR
Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili do skupinovej fázy pohárovej Európy domácim triumfom. Po zvrátení nepriaznivého stavu zdolali KÍ Klaksvík a do tabuľky skupiny A si pripísali tri dôležité body. Stretnutie na Tehelnom poli zhodnotili strelci presných zásahov a gólman.

Vladimír Weiss ml.

"Boli sme trochu pod tlakom, ale dosiahli sme veľmi dôležité víťazstvo. Byť favorit a prehrávať je zložité. Som rád, že sa nám podarilo otočiť, hoci v závere sme si to trochu skomplikovali. Po návrate do zostavy som sa cítil dobre a 'Čavro' dnes opäť ukázal, aký je pre nás dôležitý." 

Aleksandar Čavrič

"Som rád, že konečne to tam padlo. Už v prvom polčase som mohol skórovať, možno by to bolo pokojnejšie. Hostia boli v dobrom bloku, my sme skúšali nabiehať do priestorov za ich obranu. Bolo to ťažké, ale napokon sme našli kľúč k prekonaniu súperovej defenzívy. Je to veľmi dôležitá výhra."

Milan Borjan

"Sú to dosť podstatné tri body v prvom zápase skupiny, získali sme sebadôveru. Je však veľmi náročné hrať proti tímu, ktorý zaparkuje autobus a čaká na chybu. Takisto proti jedenástim brániacim hráčom, no odviedli sme dobrú prácu v prvom polčase, bolo tam veľa šancí. Potom klesla koncentrácia a inkasovali sme, na konci to chcelo pokojnejší prejav. Chceli sme vyhrať i potešiť fanúšikov a myslím si, že z celkového hľadiska to bol dobrý duel." 

Slovan vstúpil do Konferenčnej ligy úspešne, otočil výsledok a porazil Klaksvík.

Tabuľka A-skupiny EKL
Tabuľka A-skupiny EKLFlashscore

Slovenský majster sa tak zaradil na druhé miesto tabuľky. Francúzsky líder z Lille si totiž na domácej pôde poradil s Ľubľanou pomerom 2:0. Práve slovinský tím bude najbližším európskym protivníkom Slovana - obe mužstvá sa stretnú 5. októbra.