Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Calzona, poď sem, žartoval Weiss s Kuckom po postupe a poďakoval sa hráčom za maximum

Po záverečnom hvizde vypukla v "belasom" tábore na Faerských ostrovoch obrovská radosť.
Po záverečnom hvizde vypukla v "belasom" tábore na Faerských ostrovoch obrovská radosť.TASR
Bratislavský Slovan má postup v suchu. V mrazivom počasí na Faerských ostrovoch ho hráči potvrdili v 5. kole skupiny na umelom trávniku Klaksvíku. "Belasí" síce prehrávali, no dvomi gólmi Juraja Kucku (36) nepriaznivý vývoj otočili. Súboj hodnotil pre RTVS Šport Vladimír Weiss st. (59).

Postup po obrate

"Pre nás dôležitý zápas, v ktorom sa rozhodlo o postupe. Z tohto pohľadu som rád. Nezačali sme dobre. Samozrejme, vedeli sme, že domáci vedia hrať na dotyk a tretieho. Krajní hráči sa nám dostávali za krídla, hlavne zľava. Potom to už bolo lepšie. Po zmene strán prišlo k zmene. Podarilo sa nám vyrovnať, streliť rozhodujúci gól. Následne sme si to rozumnou hrou ustrážili. Zaslúžený postup. Gratulujem hráčom. Odovzdali na ihrisku všetko. Zajtra letíme domov."

Dvojgólový Juraj Kucka s druhým postupom v krátkom čase

"Hneď som mu povedal: "Calzona, poď sem!" Vyobjímal som ho. Všetko v rámci srandy. Gratulujem aj reprezentácii k postupu na EURO. Náš cieľ sme takisto splnili. Tešíme sa. Verím, že na posledný skupinový duel príde plný štadión a hráči sa odvďačia fanúšikom, oni zasa hráčom."

Štatistika víťazného stretnutia.
Štatistika víťazného stretnutia.Flashscore

Druhý rok po sebe vyraďovacia fáza pod vedením Weissa

"Neberiem to takto. Dá sa povedať, že s týmto mužstvom a podmienkami bola povinnosť z tejto skupiny postúpiť. Lille je trochu iný level. Napriek tomu sme s nimi hrali dôstojnú partiu. Ostatné body sme si potvrdili. Máme súboj k dobru. Dúfam, že doma porazíme Ľubľanu. Nebude to ľahké. Musíme sa namotivovať na Ružomberok, potom na nich, následne Podbrezová, Dunajská Streda. Je pred nami ťažký záver jesene. Chceme ju dohrať s úspechom, teda víťazstvami. Urobíme pre to všetko. Som rád za klub i hráčov. Chcem zagratulovať aj Vladovi, ktorý má dnes narodeniny."

Klaksvík - Slovan Bratislava 1:2