Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pri takejto kvalite góly a body prídu, hovorí ten Hag pred vstupom United do Európskej ligy

Úvod sezóny Manchestru United nevychádza podľa predstáv.
Úvod sezóny Manchestru United nevychádza podľa predstáv. TASR / AP Photo / Kin Cheung
Manchester United tento týždeň odštartuje svoje ťaženie v Európskej lige. Červení diabli veria, že sa im podarí zabudnúť na neúspešný vstup do sezóny Premier League.

Zverenci hlavného trénera Erika ten Haga zatiaľ po mizernej minulej sezóne nepreukázali žiadne zlepšenie. V piatich zápasoch získali sedem bodov a už teraz sa v tabuľke nachádzajú mimo elitnej desiatky.

Gigant z Old Trafford zakončil minulý ročník na ôsmom mieste, čo je pre klub najhorší výsledok v histórii Premier League. Holandský tréner napriek tomu vo funkcii zotrval, za čo môže vďačiť najmä prekvapivému triumfu vo finále FA Cupu nad konkurenčným City.

United vynaložili na prestupovom trhu nemalé finančné prostriedky, no očakávané zlepšenie situácie na ihrisku sa pred stredajším úvodným zápasom Európskej ligy doma s Twente zatiaľ nedostavilo.

Posledné výsledky Manchestru United.
Posledné výsledky Manchestru United.Flashscore

Bezgólová remíza na pôde Crystal Palace minulý víkend ubrala na pozitívach, ktoré prinieslo víťazstvo 3:0 nad Southamptonom a triumf v Ligovom pohári nad Barnsley. Ten Hag však trvá na tom, že jeho tím napreduje.

"Výkon je dobrý, ale nie sme spokojní s výsledkom. Vo futbale však určite viem jedno, je to dlhá cesta a keď hráte s kvalitou, akú teraz podávame, body a góly prídu. Teraz môžeme pracovať na tíme, budovať štruktúry, vyzdvihnúť určitú konzistenciu. To pomáha vniesť do hry zákonitosti a rutinu. Potom sa vám hrá lepšie,“ povedal Erik ten Hag po patovej situácii v Selhurst Parku.

Červení diabli sa vrátia do Európskej ligy po katastrofálnom minulosezónnom výkone v Lige majstrov, keď v skupine skončili na poslednom mieste. Čokoľvek iné ako víťazstvo v prvom z ôsmich zápasov ligovej fázy by zvýšilo tlak na ten Haga a jeho hráčov.

Manchester United - Twente (21:00)