Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rozhodca mi povedal niečo neuveriteľné, ironicky reagoval Mourinho na svoje vylúčenie

Reuters
Mourinho musel duel dosledovať z tribúny.
Mourinho musel duel dosledovať z tribúny. TASR / AP Photo / Francisco Seco
José Mourinho (61) ironicky zablahoželal rozhodcovi, ktorý ho vylúčil po tom, čo jeho Fenerbahce vo štvrtok remizovalo v Európskej lige s Manchestrom United 1:1. Finálny rezultát uštipačne označil za dobrý výsledok pre svojho bývalého zamestnávateľa z Anglicka.

Fenerbahce - Manchester United 1:1

Domáci si zabezpečili remízu po tom, čo Youssef En-Nesyri v druhom polčase vyrovnal hlavou po úvodnom góle Christiana Eriksena. Mourinho však bol typicky stredobodom pozornosti. V druhom polčase dostal červenú kartu po ostrej hádke s rozhodcom Clémentom Turpinom, ktorý podľa neho sledoval jeho správanie a zároveň dianie na trávniku. 

"Rozhodca mi povedal niečo neuveriteľné. Údajne zároveň videl dianie na ihrisku a moje správanie za postrannou čiarou. Gratulujem mu, pretože je absolútne neuveriteľný. Počas duelu dokázal mať jedno oko na situáciu pri penalte a druhé na moje správanie na lavičke. Práve preto je jedným z najlepších na svete," vravel Portugalčan pre TNT Sports.

Na adresu svojich zverencov nachádzal iba slová chvály. Fenerbahce podľa neho bolo lepším mužstvom. "Hrali sme úžasne. Ak budeme takto pokračovať v tureckej lige, všetko zničíme, pretože teraz sme čelili tímu, ktorý je na vyššej úrovni ako my. Trápili nás zranenia. Museli sme skladať bláznivé puzzle. Náš výkon bol mimoriadny. Od hráčov som nemohol žiadať viac," hodnotil ostrieľaný lodivod.

"Viem, že anglické médiá budú tvrdiť, že United nehrali dobre, ale myslím si, že by bolo spravodlivé povedať, že sme odohrali nadštandardný zápas a boli sme lepší ako oni. Dobrý výsledok pre United," dodal Mourinho, ktorého klub z Britských ostrovov prepustil v roku 2018.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Erik ten Hag bol z výsledku sklamaný, keďže jeho tím vyhral jedno z posledných 11 meraní síl v európskych súťažiach. "Keď vediete, nemalo by sa to stávať, mali sme šance na druhý gól. Som sklamaný, že sme nevyhrali. Fenerbahce je veľmi dobrý klub, má skvelých fanúšikov a niekoľko kvalitných hráčov. Bolo by tu veľmi dobré finále. V prvom polčase sme mali lepšie držať loptu. Nie je to zlý bod. My však chceme vyhrať každý zápas," konštatoval.