Enkláva Slovákov vykročila za záchranou s Karvinou a Českými Budějovicami úspešne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Enkláva Slovákov vykročila za záchranou s Karvinou a Českými Budějovicami úspešne

Karviná uspela jediným zásahom.
Karviná uspela jediným zásahom.Profimedia
Futbalisti Dynama České Budějovice zdolali vo štvrtok v prvom zápase baráže o účasť v najvyššej českej súťaži FC SILON Táborsko 2:1. Víťazný gól domácich dal v nadstavenom čase po rohovom kope Matouš Nikl (22), ktorý dorazil loptu do siete po hlavičke od slovenského spoluhráča Martina Králika (29).

České Budějovice - Táborsko 2:1

V bráne Budějovíc stál Slovák Šípoš, ktorý mal pred sebou defenzívneho piliera Králika. Obaja odohrali plnú minutáž. Tretí do partie, Madleňák, sledoval úvodný barážový triumf z lavičky. Domáci museli otáčať nepriaznivý vývoj, keď v nadstavenom čase prvého dejstva otvoril skóre hosťujúci Djordjič. Šípoša prekonal z penalty. 

České Budějovice mali na trávniku navrch.
České Budějovice mali na trávniku navrch.Flashscore

Vyškov - Karviná 0:1

Karvinej stačil na víťazstvo na štadióne v Drnoviciach a miernej výhody pred domácou odvetou jeden gól. Postaral sa oň ešte v prvom polčase Čavoš. Rajmund Mikuš hral do 56. minúty, keď prenechal priestor krajanovi Martinovi Regálimu. V bráne hostí nestál zranený Dominik Holec. Pavol Iľko v drese Vyškova naskočil do hry v 71. minúte. Pred výkopom vyšla správa, že v prípade ich postupu do najvyššej súťaže, budú domáce duely hrať v Ďolíčku, vzdialenom zhruba 240 km. Ako sa zdá, zatiaľ na podobné "problémy" myslieť nemusia. Odvety sú na programe v nedeľu od 17:30.

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore