Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

DAC aj Trnava spoznali možných súperov. V hre sú tímy z Rakúska, Poľska či Chorvátska

Dunajská Streda aj Trnava spoznali potenciálnych súperov.
Dunajská Streda aj Trnava spoznali potenciálnych súperov.TASR
Futbalisti FC Spartak Trnava sa v prípade postupu cez FK Sarajevo stretnú v 3. predkole Európskej konferenčnej ligy s horším zo súboja Wisla Krakov - FC Rapid Viedeň, ktorí proti sebe nastúpia v 2. predkole Európskej ligy. Úvodné stretnutie tejto fázy je na programe 8. augusta, odveta by sa hrala 15. augusta.

Trnavčania sa mohli stretnúť aj s horšími z dvojíc: Ilves Tampere - FK Austria Viedeň, FC Zürich - FC Shelbourne, FK Molde - IF Silkeborg a FK Auda - FC Cliftonville.

Potenciálneho súpera spoznal na pondelňajšom žrebe vo švajčiarskom Nyone aj ďalší slovenský pohárový účastník FC DAC 1904 Dunajská Streda. V prípade postupu cez FK Zira Baku si slovenský vicemajster zmeria sily s víťazom dvojzápasu medzi NK Osijek a FCI Levadia Tallinn, pričom začne vonku.

Mužstvo zo Žitného ostrova mohlo dostať aj úspešnejšieho z týchto dvojíc: FC Kodaň - FCB Magpies, Omonia Nikózia - FC Torpedo Kutaisi, FC Riga - WKS Slask Vroclav, NK Olimpija Ľubľana - FC Polissya Žitomir, HŠK Zrinjski Mostar - NK Bravo, NK Osijek - FCI Levadia Tallinn.

Slovensko môže mať v 3. predkole až trojicu zástupcov. Ak MFK Ružomberok v 2. predkole Európskej ligy nevyradí favorizovaný turecký Trabzonspor, stretne sa v 3. predkole EKL s víťazom duelu HJK Hajduk Split - HB Tórshavn, pričom úvodný duel hrá doma slovenský zástupca.

Ruža sa mohla stretnúť aj s víťazmi dvojzápasov Legia Varšava - FC Caernarfon Town, Go Ahead Eagles - SK Brann, KuPS Kuopio - Tromsö IL, HNK Hajduk Split - HB Tórshavn a F91 Duddelange - BK Häcken.