Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dunajská Streda spoznala súpera v KL, narazí na tím z Azerbajdžanu. Trnava proti Sarajevu

Aktualizované
Dunajská Streda spoznala súpera v 2. predkole Konferenčnej ligy.
Dunajská Streda spoznala súpera v 2. predkole Konferenčnej ligy. TASR
Súperom futbalistov FC DAC 1904 Dunajská Streda v 2. predkole Konferenčnej ligy bude azerbajdžanský tím Zira, ktorý v 1. predkole Európskej ligy vypadol proti Šerifu Tiraspoľ.

Zira - Šerif Tiraspoľ 1:3 pen.

Tím zo Žitného ostrova odohrá úvodné stretnutie 25. júla vonku, pričom odveta v Dunajskej Strede je na programe o týždeň neskôr, teda 1. augusta. Zira mala z úvodného zápasu najtesnejší náskok. Navyše sa presadil Utzig, bola na správnej ceste, no následne videl červenú kartu Soumah.

To Šerif využil na obrat. Po zásahoch v druhom polčase od Allacha a Yadeho poslal duel do predĺženia. Nakoniec museli rozhodnúť až penalty. V piatej sérii sa pomýlil domáci Bajramov a Allach vystrelil Šerifu postup. To znamená, že súperom Dunajskej Stredy bude Zira, keďže vypadla z Európskej ligy do 2. predkola Konferenčnej ligy.

Sarajevo - Aktobe 3:3 pen.

Súpera pozná aj Spartak Trnava. Hoci Sarajevo malo pred odvetou jednogólový náskok z prvého zápasu, Aktobe duel zdramatizovalo a dotiahlo ho do penaltového rozstrelu, v ktorom uspel tím z Bosny a Hercegoviny.

V minulej sezóne sa zverenci trénera Gašparíka dostali cez tri úspešné predkolá do skupinovej fázy Konferenčnej ligy. Postupne vyradili lotyšskú Audu, poľský Lech Poznaň a ukrajinský SC Dnipro-1.