Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Félix a Mudryk režírovali výhru Chelsea. Teší sa aj Kováčik, Mladá Boleslav doma prehrala

Flashscore
Aktualizované
Chelsea hladko zdolala Panathinaikos.
Chelsea hladko zdolala Panathinaikos.Profimedia / ČTK / AP / Petros Giannakouris
Futbalisti Chelsea vyhrali vo štvrtkovom zápase 2. kola hlavnej fázy Konferenčnej ligy na ihrisku gréckeho Panathinaikosu. Fiorentina uspela proti St. Gallen a plný počet šiestich bodov má aj poľská Jagiellonia.

Jagiellonia - Petroclub 2:0

Poľská Jagiellonia je jedným z tímov, ktoré získali plný počet šiestich bodov. O druhej výhre rozhodol dvomi gólmi angolský útočník Afimico Pululu. Slovenský futbalista Peter Kováčik nastúpil v 87. minúte, takže na ihrisku strávil iba niekoľko záverečných desiatok sekúnd.

Panathinaikos - Chelsea 1:4

Portugalský útočník Joao Félix sa presadil dvakrát do siete Panathinaikosu a Chelsea, ktorá je po dvoch kolách na čele Konferenčnej ligy s celkovým skóre 8:3, poľahky vyhrala. V oboch dueloch sa presadila zhodne štyrikrát. Oba zásahy mu asistenciami pripravil krídelník Mudryk, vo všetkých súťažiach ich má na konte štyri.

Ukrajinský mladík pridal aj jeden presný zásah. Pokutový kop premenil na svoj ôsmy gól v tejto sezóne Christopher Nkunku. O čestný zásah domácich sa postaral Facundo Pellistri, ktorý do tohto klubu prišiel v lete z Manchestru United. Záverečných dvadsať minút odohral aj bývalý slovanistický útočník Andraž Šporar.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

St. Gallen - Fiorentina 2:4

Fiorentina sa na švajčiarskej pôde trápila, ale dokázala bodovať naplno a takisto ostáva stopercentná. St. Gallen poslal do vedenia Mambimbi, ale krátko po zmene strán skóre otočili Martínez Quarta a Ikoné. Vyrovnať dokázal Gortler, nakoniec o úspechu talianskeho tímu rozhodol druhým gólom v stretnutí Jonathan Ikoné. Konečný podobu výsledku dal Gosens.

Mladá Boleslav - Lugano 0:1

Mladá Boleslav zažila domácu premiéru v Konferenčnej lige, ale nedopadla podľa jej predstáv. Jediný gól zápasu strelil hosťujúci futbalista Steffen a rozhodol o víťazstve Lugana. Domácim mohol zabezpečiť bod z penalty Vydra, lenže zlyhal. Za Boleslav odohral celý zápas slovenský stopér Martin Králik, jeho krajan Kadlec bol na striedačke.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore
Aktuálna tabuľka Konferenčnej ligy.
Aktuálna tabuľka Konferenčnej ligy.Flashscore

Všetky výsledky z Konferenčnej ligy