Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nemôžete si dovoliť, aby vás to ovplyvnilo, reaguje Dewsbury-Hall na chaos okolo Chelsea

Káder Chelsea tvorí vyše 40 hráčov, s prvým mužstvom však trénuje len vyše polovica.
Káder Chelsea tvorí vyše 40 hráčov, s prvým mužstvom však trénuje len vyše polovica.Action Images via Reuters/John Sibley
Hráči Chelsea sú v "bubline" a nenechajú sa rozptyľovať neustálymi prestupovými špekuláciami, ktoré klub obklopujú, povedal stredopoliar Kiernan Dewsbury-Hall (25), keďže manažér Enzo Maresca (44) pokračuje v snahe orezať široký káder.

Maresca poznamenal, že anglickí reprezentanti Raheem Sterling a Ben Chilwell patria do skupiny viac ako 15 hráčov, ktorí netrénujú s prvým tímom a nebudú súčasťou plánov londýnskeho klubu na túto sezónu. Na otázku, či neistota okolo tímu znepokojuje samotných hráčov, Dewsbury-Hall v stredu novinárom odpovedal: 

"Nie, sme v bubline. Nemôžete si dovoliť, aby vás takéto veci ovplyvnili. Jediné, čo robíme, je, že každý deň trénujeme tak dobre, ako len môžeme, pripravujeme sa na zápasy. Všetko, čo sa deje okolo klubu, nezávisí od nás. Pravdepodobne, keď sa skončí prestupové obdobie, potom sa už môžeme sústrediť len čisto na sezónu. Samozrejme, keď prestupové okno ešte beží, objavujú sa aj špekulácie."

42 hráčov? Viac sa to rozoberá mimo klubu ako v ňom. Na tréningu ich mám 21, tvrdí Maresca

V rozhovore pred štvrtkovým zápasom play-off Konferenčnej ligy proti švajčiarskemu Servette Dewsbury-Hall uviedol, že hráči chcú mať od manažéra jedinú vec - mať jasno ohľadom budúcnosti. 

"On je určite človek, ktorý vám to dá. Myslím si, že po tejto stránke sa nemôžeme na nič sťažovať," dodal 25-ročný stredopoliar. Po súboji so Servette cestuje Chelsea v nedeľu v rámci Premier League na pôdu Wolverhamptonu Wanderers.

Chelsea - Servette (štvrtok, 21:00)