Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ukázali sme, že sa to dá robiť s domácimi hráčmi. Ružomberok prežíva obrovské sklamanie

Ružomberok bol blízko k tomu, aby dosiahol veľký úspech.
Ružomberok bol blízko k tomu, aby dosiahol veľký úspech.TASR
Ružomberok bol veľmi blízko k tomu, aby sa prvý raz v histórii klubu dostal do hlavnej fázy jednej z európskych pohárových súťaží. Odvetu play-off Konferenčnej ligy na domácej pôde proti Noahu síce vyhral 3:1, lenže na postup to nestačilo.

Zverenci trénera Ondřeja Smetanu si z Arménska priniesli trojgólové manko, to sa im podarilo vyrovnať. So zásahom Boďu z pokutového kopu navyše začali hrať presilovku po vylúčení Pabla. V tom momente sa zdalo, že Ruža má všetko vo svojich rukách. Nakoniec prišiel jeden ojedinelý center a presná hlavička Aiasa.

Ružomberok - Noah 3:1

"Takto hneď po zápase nemám slov. Neviem, čo mám povedať, je toho na mňa asi veľa. Stretnutie sme už mali pod kontrolou, ale súper nás potrestal. Zápas nám ušiel pomedzi prsty. Napriek tomu musím chlapcov pochváliť, pretože robili to, čo som od nich chcel," hodnotil český kouč pre STVR.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

"Je mi strašne ľúto, že sa nám to nepodarilo. To, čo sa stalo v Splite by zamávalo aj väčšími tímami, potom sme to mali v Arménsku prežiť inak... Vyzdvihol by som ale nastavenie hráčov, ktorí verili, že môžeme postúpiť. Aj ja som cítil, že máme šancu. Asi by to bol malý zázrak, keby bol Ružomberok v Konferenčnej lige, ale taký je futbal," nadviazal.

Sklamanie neskrýval ani útočník Martin Boďa. Práve on z penalty upravoval skóre dvojzápasu na priebežných 3:3. "Veľmi nás mrzí, že sme nepridali štvrtý gól, mali sme na dosah veľký úspech. Ukázali sme ale, že na Slovensku sa to dá robiť aj s domácimi hráčmi," povedal.