Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Atlético ukončilo sedemmesačnú domácu sériu Celty. Musíme zlepšiť ofenzívu, vraví Simeone

Atlético udrelo v samom závere.
Atlético udrelo v samom závere. TASR / AP Photo / Manu Fernandez
Diego Simeone (54) bol po štvrtkovom víťazstve 1:0 na pôde Celty Vigo v La Lige spokojný s defenzívou svojho tímu. Zároveň však vie, že Atlético Madrid si musí vytvárať viac šancí.

Celta Vigo - Atlético Madrid 0:1

Atlético zaknihovalo ďalšie čisté konto a upevnilo si pozíciu najlepšie brániaceho mužstva v súťaži. V siedmich zápasoch tejto sezóny inkasovalo iba tri góly. Simeoneho tím dokázal v závere zápasu zachrániť všetky tri body vďaka gólu Juliána Alvareza. Celta predtým doma neprehrala sedem mesiacov.

"Dnes sme získali tri body vďaka veľkej defenzívnej trpezlivosti proti súperovi, ktorý doma neprehral od februára. Pracovali sme dobre, ale musíme zlepšiť ofenzívnu činnosť. V prvom polčase sme podali dobrý výkon v obrane, ale nevytvorili sme si gólové príležitosti. V útoku stále hľadáme oblasť, kde by sme mohli hrať lepšie,“ povedal Simeone po stretnutí novinárom.

Argentínskeho manažéra potešili výkony Alvareza, útočníka Ángela Correu a stredopoliara Rodriga Riquelmeho, ktorí nastúpili z lavičky. "V druhom dejstve nám pomohli striedania. Stále sme ostali v dueli, ktorý vyzeral, že šance budú pribúdať na oboch stranách. Našťastie sa v závere Griezmann a Julian našli," dodal hlavný tréner celku z metropoly Španielska.