Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona sa nevzdáva vytúženej posily. Ságu okolo Nica Williamsa chce čoskoro uzavrieť

Williams sa strelecky presadil aj vo finále ME.
Williams sa strelecky presadil aj vo finále ME.Profimedia
Mladý španielsky futbalista Nico Williams (22) aj naďalej plní titulné strany športových novín v Španielsku. Veľký záujem o jeho služby má Barcelona, ktorá sa snaží urobiť všetko pre to, aby ho privítala vo svojom mužstve.

Katalánsky veľkoklub zameral pozornosť na útočníka už dávnejšie, po vydarenom vystúpení na európskom šampionáte v Nemecku sa však začala "naháňačka". Williams pomohol kvalitnými výkonmi k zisku zlata a zdalo sa, že by pred sezónou mohol zmeniť dres.

Proti je však jeho aktuálny zamestnávateľ Athletic Bilbao, ktorý mu podľa niektorých zdrojov plánuje ponúknuť lepšie podmienky. Mladík v decembri podpísal zmluvu do roku 2027 a niekoľko dní dozadu obleteli svet správy, že je v klube spokojný a prestup do Barcelony pre neho nie je prioritou. V tíme totiž pôsobí aj jeho brat Iñaki.

Bilancia Williamsa v uplynulých sezónach.
Bilancia Williamsa v uplynulých sezónach.Flashscore

Podľa informácií portálu Mundo Deportivo sa predstavitelia Barcelony ešte nevzdávajú a uskutočnia posledný pokus získať ho do svojich radov. Vedenie klubu by chcelo ságu uzavrieť do 23. augusta, pretože o deň neskôr nastúpia Blaugranas v 2. kole najvyššej španielskej súťaže práve proti Bilbau.