Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelonu opustili dvaja hráči, na hosťovanie zamierili Lenglet a Vitor Roque

Vitor Roque bude skúšať šťastie v Betise.
Vitor Roque bude skúšať šťastie v Betise.Profimedia
Ilkay Gündogan minulý týždeň opustil Barcelonu a v pondelok ho nasledovali ďalší dvaja hráči. Útočník Vitor Roque (19) a obranca Clément Lenglet (29) si už v tejto sezóne neoblečú dres katalánskeho klubu, keďže oboch vedenie uvoľnilo na hosťovanie.

Vitor Roque prišiel do Barcelony len v januári z CA Paranaense a na jar plnil rolu náhradníka. Katalánsky klub zaňho zaplatil 30 miliónov eur a ďalších 31 miliónov mohol brazílsky celok dostať v bonusoch. Talentovaný futbalista nastúpil na jar na šestnásť zápasov a strelil dva góly, ale v novej sezóne sa na ihrisku neobjavil.

Brazílčan bude v novom ročníku hosťovať v Betise, súčasťou zmluvy je aj jej možné predĺženie pobytu o ďalších dvanásť mesiacov. Sevillčania budú platiť plnú mzdu a o dva roky môžu útočníka odkúpiť, podľa niektorých správ si Katalánci ponechajú opciu na spätný prestup.

Ku konkurencii mieri aj Clément Lenglet, francúzsky obranca má za sebou hosťovania v Tottenhame a Aston Ville a na nasledujúcich desať mesiacov je zapožičaný do Atlética Madrid. Lenglet sa do Barcelony vráti budúci rok, keďže pred odchodom predĺžil zmluvu do júna 2027 a klub z hlavného mesta nemá opciu na trvalý prestup.