Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Carvajal utrpel vážne zranenie kolena, sezóna sa preňho asi skončila. Viníciusa trápi krk

Carvajal má po sezóne.
Carvajal má po sezóne.David Canales/SOPA Images/Shutte / Shutterstock Editorial / Profimedia
Futbalisti Realu Madrid síce v sobotnom zápase proti Villarrealu potvrdili pozíciu favorita, ale v nadstavenom čase sa po nevinnom súboji zranil kapitán Dani Carvajal (32), ktorý opustil ihrisko so slzami v očiach na nosidlách.

Už krátko po stretnutí bolo jasné, že ide o vážny zdravotný problém. Skúsený pravý obranca má zranenie skríženého väzu v kolene (ACL) a v ročníku 2024/25 si už asi nezahrá. "Vážne zranenie skríženého väzu. Pôjdem na operáciu a už sa teším, že sa začnem zotavovať a vrátim sa ako beštia. Ďakujem vám všetkým za vaše správy, cítim sa veľmi milovaný," napísal Carvajal na Instagrame.

Real Madrid - Villarreal 2:0

Na tlačovej konferencii sa k situácii vyjadril aj tréner Carlo Ancelotti. "Šatňa je smutná a znepokojená. Stalo sa to preto, že máme nabitý kalendár. Bohužiaľ, tento hráč je pre nás veľmi dôležitý. Teraz sa už nedá nič robiť, len počkať na lekárske vyšetrenia a potom rozmýšľať, ako sa čo najrýchlejšie môže vrátiť," hovorí.

Taliansky lodivod už v minulej sezóne dokázal, že napriek výpadkom v defenzíve môže byť jeho mužstvo úspešné. "Keď sa niečo také stane hráčovi ako Dani, ktorý je vždy motivovaný, ovplyvní to všetkých hráčov a celý tím. Musíme zareagovať. Minulý rok sme na zranenia reagovali veľmi dobre," tvrdil Ancelotti.

Real Madrid má na pravú stranu k dispozícii už iba Lucasa Vazquéza. "Máme v neho veľkú dôveru. Počas reprezentačnej pauzy sa o tom porozprávame. Trh je uzavretý, nemáme teda veľa možností," pokračoval skúsený lodivod.

Najbližší program Realu Madrid.
Najbližší program Realu Madrid.Flashscore

Pre zranenie striedal aj Vinícius Júnior. Z trávnika odchádzal po tom, ako si držal pravé rameno. "Mal problém s krkom a je úplne zablokovaný. Bolí ho to a v najbližších hodinách mu urobia vyšetrenia," povedal na tlačovke Ancelotti.