Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalšie problémy pre Real Madrid v strede poľa. Ceballos si nezahrá niekoľko týždňov

Ceballos rozšíril maródku Realu.
Ceballos rozšíril maródku Realu.ČTK / imago sportfotodienst / Francisco Macia
Real Madrid od začiatku sezóny trápia zranenia v stredovej formácii. Teraz pribudnú na tvári kouča Carla Ancelottiho (65) ďalšie vrásky, keďže vo víkendovom zápase proti Betisu sa zranil Dani Ceballos (28).

Biely balet má v stredovej formácii veľkú kvalitu, no od začiatku sezóny počíta absencie. Pred zápasom o európsky Superpohár utrpel zranenie Eduardo Camavinga a krátko po štarte nového ročníka La Ligy aj hviezdny Jude Bellingham.

Teraz z Ancelottiho paluby vypadol ďalší hráč. Dani Ceballos sa po zápase s Betisom, v ktorom nastúpil v základe, podrobil testom. Tie ukázali, že stredopoliar utrpel výron členka a poškodenie väzov, čo znamená, že ho na ihrisku nejaký čas neuvidíme. Odhaduje sa, že by mal byť vyradený z akcie na šesť až osem týždňov.

"Po vyšetreniach, ktoré dnes na našom hráčovi Danimu Ceballosovi vykonala lekárska služba Realu Madrid, mu bol diagnostikovaný výron tretieho stupňa s poškodením väzov v pravom členku. Jeho zdravotný stav bude aj naďalej monitorovaný," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení klubu.