Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dôchodok len na pár týždňov? Barcelona už kontaktovala Szczesného, návrat nie je vylúčený

Že by sa Szczesny vrátil z dôchodku?
Že by sa Szczesny vrátil z dôchodku?Juventus FC
Katalánsky gigant rieši problém medzi troma žrďami. Po vážnom zranení súčasnej jednotky Marca-Andrého ter Stegena (32) sa počas stredy vynorilo viacero mien, ktoré by mohli zamieriť na Camp Nou. V tomto prípade sa nešetrilo ani českými brankármi Tomášom Vaclíkom (35) a Jiřím Pavlenkom (32), ale pomôcť by mohol aj Poliak Wojciech Szczesny (34), ktorý nedávno oznámil koniec kariéry.

Po pôsobení v Juventuse sa rozhodol rozlúčiť so svojím dlhoročným remeslom, no zdá sa, že to nemusí byť definitívna rozlúčka. Nemecký stratég na lavičke Barcelony Hansi Flick rieši po výhre vo Villarreale veľký problém a pomôcť by mu mohol práve poľský brankár Szczesny.

Podľa konta Football Transfers na sociálnej sieti X už Katalánci kontaktovali agentov Poliaka a návrat do aktívnej činnosti nie je vylúčený. Svoju úlohu pri rozhodovaní má zohrať aj jeho krajan Robert Lewandowski, ktorý sám háji farby Barcelony.

Na vážnosti celej špekulácie pridal aj prestupový guru Fabrizio Romano, ktorý túto informáciu taktiež potvrdil. Ďalším kandidátom je podľa neho Keylor Navas. Szczesny naposledy pôsobil v Turíne, predtým chytal za AS Rím, Brentford či Arsenal. Dlhé roky bol tiež istotou medzi troma žrďami poľskej reprezentácie.