Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Druhá operácia a ďalšia dlhá pauza, Isco musí odložiť návrat

Isco si nútene od futbalu oddýchne.
Isco si nútene od futbalu oddýchne.DAX IMAGES / NurPhoto via AFP
Stredopoliar Betisu Isco (32) utrpel v polovici mája zlomeninu holennej kosti a viac ako polovicu tohto kalendárneho roka strávi mimo hry. Zranenie sa nehojilo podľa očakávaní, objavili sa komplikácie a Španiela tak čaká druhá operácia.

Isco sa v závere aktuálneho týždňa podrobí druhému chirurgickému zákroku a na ihrisko sa vráti najskôr koncom roka, pretože podľa tlače strávi najbližšie tri mesiace na maródke.

"Isco Alarcón bol v uplynulých dňoch na vyšetrení a kosť sa nezrástla tak, ako sa očakávalo. Vzniklo riziko ešte vážnejšieho zranenia," uviedol Betis v oficiálnom vyhlásení.

"Celú situáciu sme konzultovali s odborníkmi a nakoniec sme sa rozhodli pre druhú operáciu," oznámil ďalej andalúzsky klub. Tridsaťdvaročný Isco v minulosti hrával za Valenciu, Málagu, Real Madrid či Sevillu a v júli minulého roka podpísal zmluvu s Betisom.

Rýchlo sa stal kľúčovou postavou ofenzívy a až do svojho zranenia sa hlásil k nominácii na majstrovstvá Európy, kde Španielsko nakoniec získalo zlatú medailu.