Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Flick vzal prvú prehru Barcelony na seba. Nehrali sme dobre, netajil

Barcelona už v lige nie je stopercentná.
Barcelona už v lige nie je stopercentná. TASR / AP Photo / Miguel Oses
Hansi Flick (59) vzal na seba vinu za sobotňajšiu prehru Barcelony na pôde Osasuny. Jeho rozhodnutie nechať odpočívať kľúčových hráčov malo vplyv na prvú prehru v ligovej sezóne.

Osasuna - Barcelona 4:2

Vedúca Barcelona nastupovala do sobotňajšieho zápasu so siedmimi po sebe idúcimi víťazstvami. Favorita však zaskočila Osasuna, ktorá predvádzala najmä smrtiace protiútoky.

"Tieto prehry musíte prijať. Nehrali sme veľmi dobre. Je to moja zodpovednosť. Rotáciami som sa snažil chrániť hráčov pred preťažením. Nečakal som však, že budeme hrať takto. Urobili sme veľa chýb a Osasuna si počínala dobre. Dostať štyri góly je príliš veľa. Povedal som mužstvu, že musíme pokračovať. Máme nabitý program a sme na dobrej ceste," povedal Flick pre Movistar Plus.

Štatistiky zápasu
Štatistiky zápasuFlashscore

Nemecký tréner po stretnutí spomenul situáciu pred druhým gólom, keď domáci stredopoliar Lucas Torro pristúpil nohu Paua Victora. Gól bol uznaný, pretože rozhodca ani VAR priestupok proti pravidlám nevideli. "Pre mňa to bol jasný faul,“ hovoril viditeľne frustrovaný Pedri.

"Je normálne, že sa v tíme striedajú hráči, je veľa zápasov. Nie je to žiadna výhovorka. Museli sme nastúpiť s jedenástimi hráčmi a výsledok v polčase bol pre nás trestom. Nevkročili sme do zápasu dobre. V druhom dejstve sme si zaslúžili o čosi viac. Po prestávke sme museli ísť naplno, hrať vabank. Udierali však z protiútokov," hodnotil sklamaný 21-ročný španielsky stredopoliar.