Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gallagher sa dočkal, Atlético potvrdilo prestup stredopoliara z Chelsea

Gallagher sa predsa len stal hráčom Atlética.
Gallagher sa predsa len stal hráčom Atlética.atleticodemadrid.com
Conor Gallagher sa predsa len dočkal prestupu z Chelsea do Atlética Madrid. Transfer, ktorý bol pred niekoľkými dňami odložený, v stredu oficiálne potvrdili podpisom zmluvy. Španielsky klub tak pokračuje vo veľkých letných nákupoch.

Tím z hlavného mesta Španielska sa rozhodol investovať veľké peniaze a len za Gallaghera zaplatil 42 miliónov eur. Pred ním už do kabíny prišli Robin Le Normand, Julián Álvarez či Alexander Sørloth a Atlético Madrid na ich príchody vynaložilo spolu 182,5 milióna eur.

"Kluby sa dohodli na prestupe anglického stredopoliara, ktorý s naším tímom podpísal päťročný kontrakt," oznámilo Atlético na svojej webovej stránke.

Dôvodom odkladu očakávaného príchodu Gallaghera boli financie. Všetko bolo dohodnuté pred necelými dvoma týždňami a stredopoliar si prezrel štadión Wanda Metropolitano. V Madride zostal päť dní a pred týždňom sa vrátil do Londýna, keďže Atléticu sa nepodarilo predať žiadneho z cennejších hráčov a na Gallaghera nemalo finančné prostriedky.

Všetko sa malo financovať z predaja Sama Omorodiona do Chelsea, z tohto prestupu nakoniec zišlo, pretože mladý útočník nesúhlasil s podmienkami zmluvy. Jeho úlohu teraz prevezme João Félix, návrat portugalského útočníka z Atlética do Chelsea bude potvrdený v najbližších hodinách.