Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gallagherov prestup sa zatiaľ nekoná, stredopoliar Chelsea sa vrátil z Madridu do Londýna

Gallagher už v Madride bol, ale zmluvu s Atléticom zatiaľ nepodpísal.
Gallagher už v Madride bol, ale zmluvu s Atléticom zatiaľ nepodpísal.AFP
Conor Gallagher (24) sa vrátil zo španielskej metropoly s prázdnymi rukami. Anglického futbalistu v službách Chelsea chcelo kúpiť Atlético Madrid a podpis zmluvy bol na spadnutie, no klub z Pyrenejského polostrova na neho momentálne nemá dostatok peňazí.

Kluby sa minulý týždeň dohodli na sume 33 miliónov libier, Gallagher odcestoval do Madridu a dokonca si prezrel štadión Atlética. K podpisu zmluvy však nakoniec nedošlo, po piatich dňoch strávených v hoteli odcestoval do Londýna a mal by opäť trénovať s Blues.

Atlético nedávno kúpilo útočníka Juliana Álvareza a príchod 24-ročného Angličana mal byť financovaný z predaja Samu Omorodiona do Chelsea. Prestup mal stáť 34,5 milióna libier. V nedeľu však z neho zišlo, keďže mladý útočník sa nedohodol na podmienkach zmluvy.

Gallagher odohral v minulej sezóne za Chelsea 50 súťažných zápasov a nie je isté, či pridá ďalšie. Jeho prestup do Atlética ešte nie je uzavretý. Pomôcť by mohol útočník madridského klubu Joao Félix, portugalský reprezentant bol v Chelsea na jar minulého roka na hosťovaní a jeho trvalý návrat je reálny, sám hráč sa tejto možnosti nebráni.